2 faceprimer favoritter:

Den bedste rens, til håret!

Face cleansing and makeup removing gel kan du købe i magasin og spare lidt penge med denne magasin rabatkode.

Jep, det rigtigt, ikke en shampoo, men en rens!

Jeg har meget kraftigt hår, og derfor skal det lidt ekstra til, for at få det fint rent.
Jeg havde en mere eller mindre ubehagelig oplevelse med en økologisk shampoo, der fik min hovedebund til, at gå helt amok, da den simpelthen ikke kunne rense ordenligt igennem.

Men det var der en løsning for! Jeg tog ned på min gamle arbejdsplads, Xenobia og spurgte til råds, og med hjem fik jeg denne rens, som normalt bruges til at rense ansigtet.
Flere af kunderne brugte nemlig denne rens, til hovedebunden, og havde aldrig prøvet noget bedre. Her må jeg tilslutte mig koret! Hold da fast det var en helt ny verden for mig.

 photo reve2.jpg

Nuxe Rêve de miel – Face leansing and makeup removing gel

Den koset 100 – 129.95 alt efter hvor du køber den, i Aarhus kan du få den til 100kr, i Xenobia.

Nu har jeg brugt den i ca. en måned, og jeg tror den vil være fast sortiment i min baderutine, for evigt!

Jeg bruger den på, den måde, at jeg pumper noget produkt ud i håndfalden, massere det ind i hovedebunden, lader det sidde og “virke” mens jeg vasker kroppen, så pumper jeg lidt mere produkt i håndfladen og blander den med en shampoo som jeg fordeler i resten af håret, så vaskes det ud efterfølgende, og jeg vil godt lige påpege jeg aldrig har haft så rent, og velduftende hår før. Som de øvrige produkter fra Revé de miel serien, dufter rensen varmt har sødme, og masser af honning. Så har du tykt hår lige som jeg, eller mangle lidt ekstra til håret, så er det her virkelig en vinder!

NB! Det skal lige siges, at håret ikke kan tage skade af dette produkt, det er testet og kan bruges som rens i hår lige så vel som på ansigtet.

– Lise Emilia

6 kommentarer

 • […] Scalp serie, er mit forhold til mit hår både blevet bedre og lettere. Tidligere har jeg brugt denne rens fra nuxe, til at rense min hovedbund med, som også virker, men er noget svære at fumle med i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 1. L:A Bruket Ansigtsolie/Serum Jeg har brugt den her olie siden oktober, kun kort afbrudt af Kiehl’s midnight serum som jo skabte en del problemer for mig. Så jeg vendte hurtigt tilbage til L:A Bruket, som virkelig gør det godt for min hud. I kan læse mere om min oplevelse med L:A Bruket Ansigtsolie/Serum lige HER. 2. Maybelline CS Color Elixir 710 Rose Redefined Har jeg hørt virkelig positivt om, både pigmentering, farver, og designet, skulle eftersigende være helt i top. 3. byLYKKE Creme Kunne jeg slet ikke leve uden den her creme. Jeg har brugt den i halvandet år, og den giver min hud en masse fugt, tilstopper den ikke og er drøj i brug. Du kan læse mere om den lige HER. 4. Bobby Brown Moisture Rich Foundation SPF 15 Jeg er på udkig efter en ny foundation, og denne her skulle eftersigende være rigtig god til tør hud. 5. Nuxe Rêve de miel  Face cleansing and makeup removing gel (som jeg bruger til håret, det kan du læse om lige HER) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuh, den ser lækker ud! Dog er jeg ikke så heldig at have et stort, kraftigt hår, men tilgengældt et meget fint hår…

  Forresten har jeg gang i en lille hemmeligheds-leg på bloggen. Læs alle de andres hemmeligheder, og send selv en eller flere ind! 😉
  Kom og vær med!

  http://bloggen-uden-sejt-navn.blogspot.dk/2014/02/shhh-kan-du-holde-pa-en-hemmelighed.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Nu kæmper jeg også selv med mit tykke hår, så det kunne være, at denne her skulle prøves?
  Hvor drøj er den i brug? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville godt nok ikke turde bruge noget i håret, som ikke er lavet til håret. Måske hjælper den i starten, men man kan aldrig vide, om det som bliver ramt nu, bliver til forfærdelige spidser om nogle år.

  Hvis du vil have nogle skønne råd til hvordan du kan holde dit hår sundt, så har jeg nogle råd her:
  http://trendniq.blogspot.dk/2013/09/15-tips-til-at-fa-sundt-langt-har.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   De har selvfølgelig undersøgt det, inden de begyndte at give rådet, med producenten, som har godkendt det.
   Det er ikke noget der skader, tvært imod, det eneste den gør er, at rense hovedebunden
   og overfladen af håret. Det er meget skånsomt. Det er jo en mild rens. Ville aldrig
   anbefale en hård rens/skintonic. 🙂 Hvis man har tæt/tykt hår er den super, eller let til irritation, da
   honningformularen har en afslappende og fugtgivende effekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 faceprimer favoritter: