Helt skudt i Lulu Badulla:

2 faceprimer favoritter:

Jeg bruger sjældent primer til hverdag, men i den her varme har det været nødvendigt for at alt ansigtsmakeuppen ikke bare smelter af huden i løbet af dagen. Jeg har to favorit faceprimers som jeg skifter imellem. De er i min optik lige gode og gør præcis det jeg har brug for.

 photo DSC_0297 copy.jpg
1. No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer. 2. L’Oréal Nude Magique Blur Cream.

Den eneste forskel der er på dem er konsistensen. Den fra No7 er mere en flydende creme, hvor imod den fra L’Oréal er mere tyk i konsistensen. Dog skal de siges at L’Oréal Nude Magique Blur Cream fåes i to nuancer, til light-medium og medium – dark. Prismæssigt er de også ens, til en pris på 130 kr. Bestiller du No7 hjem så gør dig selv den tjeneste at vælge lidt af det store lækre udvalg Boot’s har når nu du alligevel skal igang. L’Oréal Nude Magique Blur Cream er lige nu på tilbud i Matas.

Brug dem efter du har ladt din dagcreme trænge ind, påfør med fingrene så det smelter godt ind i huden. Lad den lige sidde et minuts tid før du taget foundation og andet ansigtsmakeup på og så får du altså en makeup der bliver hvor den skal!

1 lille tip! Har du problemer med at din concealer ikke bliver hvor den skal eller klumper sammen i løbet af dagen? Så prøv at bruge din primer under øjet inden du taget concealer på og så skulle den gerne holde meget, meget bedre. Du kan læse mere om min favorit concealer til under-øje området lige HER.
Lige nu er jeg på vej hjem til Odense for at fejre min nevø’s fødselsdag. Jeg glæder mig sådan til at se både ham og hele min familie.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt skudt i Lulu Badulla: