Test af fibermascara - Magnetic Lash.

Helt skudt i Lulu Badulla:

En af de accessories jeg køber igen og igen er øreringe. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange par jeg efterhånden har. Jeg føler mig nøgen de dage hvor jeg ikke har øreringe i. Derfor er jeg altid på udkig efter et nyt par, af og til flere. Jeg ville ønske jeg var bedre til at gå med andre smykker, men til hverdag er øreringe bare et perfekt lille pift som ikke genere når det skal gå lidt stærkt.

Da jeg var på messerne i København i fredags i sidste uge ifb. med arbejde, løb vi ind i Lulu Badulla’s afsnit og jeg forelskede mig fuldstændig i en lidt sjov ørering som jeg ikke har kunne slå ud af hovedet siden.

 photo luluballulapil.jpg

De forhandles på Be-fashionable.com hvor man kan få dem både i guld, sølv og oxideret. De kan købes både som par og enkelt stks. Jeg tror jeg ville “nøjes” med en og så have en helt simpelt guld ørering eller perle i det andet ører. Generelt har Be Fashionable et ret godt udvalg af smykker fra forskellige brands, store som små, så der er masser af inspiration at hente der.

Lulu Badulla er simple smykker men nogle sjove detaljer og tænkt lidt anderledes end meget af det andet man ser på markedet i øjeblikket. Hvilket jeg synes er helt vildt fedt.

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af fibermascara - Magnetic Lash.