Lad dine skridt tælle - Gå for hjertet.

Test af fibermascara – Magnetic Lash.

Hvis der er noget jeg elsker og de fleste andre kvinder også sukker efter er det lange øjenvipper. Ikke alle er født med dem og mange har svært med at få ekstra længde ud af det de nu engang har. Der findes jo gode råd for mange ting og selvfølgelig også for dette!

 photo 11845948_10153263461618369_657195021_n copy.jpg

Jeg har testet det danske markeds mest populære fibermascara nemlig Magnetic Lash. Til en pris på 250 kr, synes jeg det ville være relevant at fortælle jer om skidtet virker, hvad man skal have øje for og give jeg lidt gode tips med på vejen. Den kan købes på Matas webshop lige HER.

 photo fibermascaramagneticlash.jpg

Produktet kommer i to mascara tuber, som vi kender det fra en helt normal mascara. Forskellen er dog at der i den ene tube er en børste med små magnetiske fiber”hår” og en anden med en mascara formel.

Sådan gør du:
1. Buk dine øjenvipper (Ja det gør en forskel, med mindre de har et naturligt fint buk.)
2. Tilføj et lag af Magnetic mascaraen. Sørg for at alle de øverste vipper er dækket.
3. Tag fiberbørsten og red igennem som du ville med mascara, en enkelt gang.
4. Læg endnu et lag mascara på.

Ønsker du mere fylde skal du fokusere på at tilføje fiber fra bunden af vipperne til ca. midten.  Ønsker du længere vipper skal du fokusere på at tilføje fiber fra midten af vipperne og helt ud til spidsen. Kombiner evt. ved at tilføje to lag, først en gang hvor du tilføjer fiber for at få fylde og anden omgang hvor du tilføjer for at få ekstra længde.

For det mest naturlige look synes jeg 2 lag er virkelig fint. Ved 3 lag bliver det straks mere tricky, her skal man være hurtigt og præcis når man tilføjer både fiber og mascara for at undgå at vipperne bliver for porøse og klumper. Det kan lade sig gøre, men man skal lige være ekstra koncentreret.

Fibermascaren er et mega fedt alternativ til falske øjenvipper, der går både til hverdag og fest. Jeg er vild med effekten og for at være ærlig kunne jeg snildt blive forfalden til at bruge den til hverdag. Selve mascaraen uden fiber er også helt vildt god. Der er flere dage hvor jeg har haft den på, uden fiber. Den er virkelig god til at adskille vipperne hvilket jeg elsker. Perfekt når vipperne skal have et mere naturligt look. Man kan sagtens bruge sin vante mascara over efter, for at bygge mere volume og længde på.

Alt i alt lever den fuldstændig op til mine forventninger. Jeg kan klart anbefale den. Især hvis man ønsker både længe og fylde, men ikke vil bruge falske vipper til hverdag.

I dag har jeg lidt halvtravlt, jeg skal nemlig nå en del her hjemme inden jeg får gæster i morgen. Jeg har også lidt krise over hvad vi skal have at spise i morgen, overvejede at lave en lækker med pizza, men det er lidt kikset at købe en færdiglavet pizzadej når nu jeg gerne skulle imponere lidt. Så jeg tror det bliver noget andet, for bage, det kan jeg ikke.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad dine skridt tælle - Gå for hjertet.