Nu skal der endelig grilles:

Pas på dit hår: Varmebeskyttelse.

På listen over ting jeg ikke har været ret god til før i tiden, står at passe på mit hår når jeg bruger varme stylingredskaber ret højt. Langt hen af vejen var det fordi mit hår i mange år, jo alligevel var kort og blev klippet så ofte at spaltede spidser knap nok så dagens lys. Nu er håret groet ret så langt og de spaltede spidser er ikke noget der kun sker for naboen, men også for mig. Efter jeg blev klippet i december, hvor jeg fik taget et godt stykke af, blev jeg enig med mig selv om at der skulle nye boller på suppen.
Jeg købte derfor en varmebeskyttende spray fra Matas egen linje, den var god til en start, men nu har jeg altså fundet en vaske ægte vinder! (Takket være min dejlige veninde Simone, der gav mig den i gave.)

 photo DSC_0323 copy.jpg

Moroccanoil heat styling protection – kan købes HER.

For ikke nok med at den beskytter mit hår når jeg føntørre, glatter og krøller det, så giver den håret et fint underspillet hold, der sikre volume og gør det mere nemmere at style. Den fedter ikke i håret og så dufter den virkelig lækker og ren.

Jeg redder mit hår igennem, sprayer i sektioner og redder derefter håret igen for at sikre produktet er fordelt. Bruger jeg den i tørt hår, sprayer jeg og redder efterfølgende håret igennem og sikre at den er fordelt i hele håret. Det er ikke meningen at håret hvis der er tørt ved brug, skal blive helt vådt, blot lidt fugtigt hvorefter produktet tørre og trænger ind.

Så udsætter du dit hår for varme, så gør dig selv og dit hår en tjeneste at bruge et varmebeskyttelse. Enten en spray eller creme. Med mindre du selvfølgelig elsker spaltede spidser 😉

I dag er jeg på messe i København med arbejdet. Så får jeg også en lille bid at modeuge-følelsen selvom jeg desværre ikke kan nå til nogle shows. Det skal nok blive en spændende og sjovt alligevel Jeg har endda lavet pandekager til morgenmad, så er man sikret en god start på dagen! 🙂

– Lise Emilia

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal der endelig grilles: