"Jeg tror ikke at Lise nogensinde bliver gift".

Nu skal der endelig grilles:

I weekenden får jeg gæster både lørdag og søndag til spisning. Da jeg har fri begge dage og ikke kun skal bespise mig selv, ser jeg endelig en chance for at grille, det er det nemlig slet ikke blevet til for mit vedkommende denne sommer endnu.

Jeg har været på pinterest for at finde inspiration til menu’erne. Jeg er helt vild med grønt tilbehør når den står på grill. Koteletter som jeg normalt ikke er så meget til, til hverdag, er altså bare vildt gode på grill, med en honning bbq mariande! Jeg er allerede sulten nu!

 photo grillinspiration.jpg

Jeg var heldig at mine forældre grillede sidst jeg var hjemme. Men den slags smager jo altså af mere. Min svoger er helt vild med en grill, vi får ofte både grillet and og flæskesteg til jul. Jeg synes også det er vanvittigt hvad man kan lave på en weber.
De har vidst efterhånden både udstyr til at lave alt fra Pizza til grillkylling. Jeg tror vitterligt ikke der er noget du ikke kan lave på en weber, som du kan lave på dit komfur.  Find en lang række Weber produkter her. Hvem der bare havde penge og tid til at udforske det lidt mere. Det er skægt at det er sådan en mandeting at nogle af de steder der har aller størst udvalg af grill er XL-byg og andre byggemarkeder.

Jeg ville grille oftere hvis ikke det tog så lang tid at tænde sådan en fætter op. Jeg er så heldig at vi har en til låns fra et hold forældre af en af mine roomies der hjemme. Godt nok er den noget mere beskeden end min svogers, men derfor kan man jo snildt lave en masse lækkert på den. Nu har jeg endelig tid i weekenden med to fridage!

Hvad er jeres grill-livretter?

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg tror ikke at Lise nogensinde bliver gift".