Hvide sneakers:

Dagens makeup: Feminine rose makeup.

Et blødt og feminint look, med smukke naturlige falske vipper fra Eylure.

Falske øjenvipper behøver ikke er at være voldsomme eller unaturlige. De kan som dem jeg har brugt i looket her, også være meget naturlige, men sikre et mere ensartet look samt give ekstra længde til dine egne, uden nogle vil opdage, at du har snydt dig til dem.
 photo DSC_0018.NEF copy.jpg

 photo DSC_0033.NEF copy.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  Makeup Academy: Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Highlighter ? Makeup Revolution: Radiant Light -Exhale.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Vipper ? Eylure Naturals 020.
Øjenbryn ? Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution: Pro Looks Palette -Stripped & Bare.
Eyeliner ? L’Oréal Super Liner Brown.
Mascara ? Maybelline The Rocket volum? express very black mascara.
Læber ?  GOSH Velvet Touch Matt Lipstick 001Matt Baby Lips.

Denne uge er ret tætpakket for mit vedkommende. Jeg havde officielt min første dag som Elev i butikken jeg arbejder i, igår. Jeg har arbejdet her i halvandet år og jeg elsker både mit arbejde her, steder, tøjet og mine fantastiske kollegaer (Og det faktum at vi hører lounge musik og ikke Medina!)  Selvom jeg har arbejdet hele sommeren, kommer jeg stadig til at have lidt flere timer nu og det er et helt nyt kapitel i mit liv. Jeg har glædet mig helt vildt.  Derfor vil jeg forsøge at gøre en håndfuld indlæg klar til jer i aften. Så der ikke bliver stille herinde på bloggen, indtil jeg har en fridag på lørdag.

– Lise Emilia

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide sneakers: