Dagens festmakeup: Lash out, it's friday!

Spar eller spender: Micellar cleansing water.

Rensevand også kaldet micellar water, er et kæmpe hit når det komme til rens og makeupfjerning. Det er bestemt ikke uden grund. Jeg forstår trenden og jeg følger den, for nemmere makeupfjerning findes ikke!

Derfor er der også rigtig mange forskellige slags at finde på butikshylderne, nogle af bedre end andre men hænger det sammen med prisen på produkterne? Det har jeg sat lidt på spidsen!

Jeg har taget udgangspunkt i min favorit på budgettet fra Garnier og den meget kendte fra Bioderma.

Jeg har lavet en plus/minus opstilling på begge produkter og til sidst en konklusion.

 photo DSC_0004 copy.jpg

Bioderma – 119 kr for 250 ml kan købes HER og på apoteker:
+ Renser meget hurtigt makeuppen af. En lille smule hurtigere end Garnier, især når det kommer til øjenmakeup.
+ Jeg kan mærke min hud bliver resten godt af for makeup og når jeg efterfølgende renser efter med den kan jeg mærke den tager lidt mere fat i huden.
+ Der er ikke behov for at rense efter med andet hudpleje.
– Tørrer min hud en lille smule ud.
– Prisen er højere.

 photo DSC_0011 copy.jpg
Garnier – 69.95 kr for 400 ml. Kan købes i Matas og stor super markeder, ofte på tilbud:
+ Den fjerner makeuppen nemt. (Gør hvad den skal.)
+ Prisen er budgetvenlig, den er ofte på tilbud.
+ Tørre ikke huden ud.
– Jeg skal dybde rense min hud et par gange om ugen for at undgå urenheder.
– Den er ikke lige så god til at fjerne øjenmakeup som Bioderma, og kræver derfor lidt mere tid. (Men ikke noget der ikke er tåleligt!)

Konklusionen bliver følgende: 
Vil du have en lynhurtig makeupfjerning, uden behov for ekstra rens skal du vælge bioderma. Er budgettet ikke til det, er Garnier et virkelig godt alternativ.
Skulle man kobinere brugen af dem ville jeg bruge Garnier til at rense ansigtsmakeuppen af, Bioderma til øjenmakeup. Jeg kunne sagtens finde på at spendere lidt ekstra på en Bioderma lige netop til det formål.

Genrelt er micellar water virkelig en skånsom og nem makeupupfjerne, som jeg kun kan anbefale. Perfekt til en travl hverdag, eller til dig der næsten ikke orker at tage din makeup af efter en lang dag. Hav en stående på dit soveværelse og lidt vatrondeller så kan du næsten rense makeuppen af i søvne! 😉

I dag skal jeg ud og shoppe med Simone, det der med fire fridage i træk, det er ret lækkert. Jeg skal også have handlet ind. På mandag starter min elevtid og jeg skal have lavet en seriøs plan for sund frokost til hele ugen. (Hvem der bare kunne leve af desserter!) Det er altså lidt af en udfordring. Så hvis i har nogle gode tips, så smid dem lige efter mig!

– Lise Emilia

 

2 kommentarer

 • Dejlig sammenligning – jeg har netop købt den fra Garnier efter al den hype og den har skuffet en del hvad angår at fjerne øjenmake-up må jeg sige. Med alle de rosende anmeldelser havde jeg virkelig troet, at den ville fjerne det hurtigere og bedre. Jeg oplever ofte, at den simpelthen ikke får det hele med, når jeg tager mascaren og vågner op med sorte pletter under øjnene. Og det er selvom jeg egentlig har gjort det grundigt for at få det hele med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Altså, jeg kan sagtens få mit af. Jeg har dog en mascara det på trods af den ikke er vandfast er lidt genstridig, der tager jeg lidt varmt vand på en vatrondel først og presser mod vipperne for at bløde den op og så bagefter med garnier og det gør det super nemt. 🙂 Måske er jeg også mere hårdhåndet når jeg fjerner det. Men jeg er da ked af den ikke giver dig det du gerne vil have, men det virker som mig med lidt varmt vand først, så det kan du jo prøve og så gøre det til du har brugt den op. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens festmakeup: Lash out, it's friday!