Oversize kappe drømme:

Dagens makeup: Grunge it up.

Det aller bedste ved et grunge look, er at det er super nemt at lave. Det må nemlig gerne være lidt udtværet. Derfor er en cremeøjenskygge idéel til et hurtig og nemt look. En blød eyeliner langs vippekanten og udtværet under de nedre vipper. Tilsæt en mørk læbefarve, en lilla, rød, ja hvad end hjertet begærer. Et par lag mascara og et voila så er du klar.
 photo DSC_0153 1 copy.jpg photo DSC_0160 1.NEF copy.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  Makeup Academy: Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Highlighter ? Makeup Revolution: Radiant Light -Exhale.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Øjenbryn ? Eylure Brow Pencil 30 Blonde. 
Øjenskygge ? Maybelline Color Tattoo 96 Chocolate Suede
Eyeliner ? Yves Rocher Kajal Intense liner black.
Mascara ? Maybelline The Rocket volum? express very black mascara.
Læber ?  GOSH Velvet Touch Matt Lipstick 008 Matt Plum.

Looket må gerne blive endnu mere udtværet end det jeg har lavet her, så længe der ikke går Taylor Momsen pandaøjne i den.  Dejligt med et look der kan laves uden godt lys fra lamper og et stort spejl.

– Lise Emilia.

2 kommentarer

 • Pernille Højer

  Uha, jeg må indrømme jeg har dårlige oplevelse med at tvært eyeliner ud, ender altid med at have det i hele hovedet efter en time. Men det kan godt ske det bare er mig der er lidt af en klovn. Men looket er lækkert til dig, det er en vildt flot læbefarve! Kram P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det kan ske for selv den bedste, men prøve evt med en vandfast, de holder altså for det meste meget godt 🙂 Man skal bare arbejde lidt hurtigere med den når man påfører den, for når først det har sat sig er det svært at tvære ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversize kappe drømme: