Dagens makeup: Grunge it up.

Dagens festmakeup: Lash out, it’s friday!

Det er fredag og der er sikkert en masse af jer der skal feste i aften. Derfor tænkte jeg det var passende med et festligt makeup look. Som jeg skrev i indlægget HER, har jeg været så heldig at få sendt nogle lækre produkter fra Eylure til test. Der i blandt to sæt falske øjenvipper og det er noget i ikke har set herinde på bloggen tidligere. Jeg tog det som en opfordring og lavede derfor dette look.

 photo DSC_0307.NEF copy.jpg

Jeg har brug en mat mørk brun øjenskygge med en blød blending brush i globelinen og det yderste v som det første og kørt den en smule under den nederste vippekant. Derefter en mørk brun øjenskygge med bronze glimmer på hele den bevægelig del af øjenlåget og så en lys champagnefarvet øjenskygge i den inderste øjenkrog og lidt ud på øjenlåget. På med vipperne fra Eylure og en sort eyeliner til at dække vippekanten. Øjenmakeuppen er afsluttet med mascara, lidt på de øverste vipper (mine egne) for at samle dem med de falske vipper og så på de nederste.

 photo DSC_0324.NEF copy.jpg

 

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  Makeup Academy: Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Highlighter ? Makeup Revolution: Radiant Light -Exhale.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Vipper ? Eylure Volume 100 lashes.
Øjenbryn ? Eylure Brow Palette – 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution: Salvation Palette Welcome to the Pleasuredome.
Eyeliner ? Yves Rocher Kajal Intense liner black.
Mascara ? Maybelline The Rocket volum? express very black mascara.
Læber ?  GOSH Velvet Touch Matt Lipstick 001Matt Baby Lips.

Grunden til at jeg ikke tidligere har brugt falske øjenvipper i mine looks herinde har simpelthen været fordi jeg ikke har kunne have dem på.  Jeg var simpelthen hæmmet på grund af pasformen af mine gamle briller. De sad tæt på mine øjne og der var knap nok plads til mine egne vipper med et godt lag mascara. Men der er kommet nye briller til og parret i guld tillader kilometer lange vipper og halleluja for det! Så nu skal der testes alverdens vipper, både til hverdag og fest.

Sidst men ikke mindst, vil jeg lige sige et par ord om læbestiften jeg har brugt i looket her. Normalt er jeg ikke til nude læber i så lys en farve, jeg har været mere forfalden til læbefarver mere over i en let brun/rosa farve, hvis det skulle være et mere naturligt look. Derfor havde jeg ikke høje forventinger til læbefarven da jeg tog den på. (Jo, forventningen om at den nok ikke var pæn til mig) Men jeg blev overrasket! Jeg synes den er så fin på, selv til min meget lyse hud. Den har lige tilpas nok kontrast. Desuden er den virkelig cremet og lækker at have på. Så nu får i mig nok at se med nude læber noget oftere.

Idag har jeg fri fra job, jeg skal derfor bruge noget af min dag på at tage produkt billeder til indlæg her på bloggen, som i øvrigt har fået ændret lidt i sit design. I aften skal jeg ud og spise sushi med min veninde Isabella, det er running hvilket betyder sushi både til forretter og dessert! Jeg har ikke set hende i åndssvagt lang tid så det bliver skønt. Efterfulgt af en tur i biografen. Ret overskuelige planer, hvis jeg selv skal sige det!

God weekend!

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • SM

  Hvilken lim bruger du til vipper? Har sarte øjne så kan ikke bruge limen fra depend. Mine øjne løber desværre i vand 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg har aldrig haft noget problem med limerne der følger med. Dog er der en bedre lim med fra Eylure end defend (holdbarhedsmæssigt.)
   Jeg har dog hørt andre tale super godt om duo eyelash glue, som blandt andet forhandles hos Mac i magasin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Grunge it up.