Find a roommate!

Oversize kappe drømme:

Jeg har altså drømt langt og længe om denne kappe, fra By Malene Birger. Normalt er jeg ikke så vild med deres design, jeg synes langt hen af vejen at det bliver for simpelt og formelt til min smag. Men den her kappe havde jeg aldrig gættet var fra By Malene Birger. Jeg så den i butiksvindue her i Århus og stod nok og gloede på den i 10 minutter før jeg kom videre. For til en pris på 3500 kr, var det slet ikke en mulighed at den skulle med mig hjem.  Jeg har fundet den på tilbud til 1400 kr. Jeg må indrømme jeg virkelig overvejer om jeg skulle købe den nu.

 photo bymalenebirgerkappe.jpg
By Malene Birger Sinadis uld kappe.
Den ville være perfekt til efteråret over min læderjakke og med den her “sommer” kan det hurtigt gå hen og blive efterår før tid.

Jeg fandt den inde på Bruun-Bruun.dk da jeg kiggede deres sortiment igennem. Det er virkelig en lækker webshop, især hvis du bor i en mindre by hvor du ikke har tilgang til mærker som Jeans fra Please, Ganni, Whiite og mange andre. Hvis du er modeinteresseret og bor i skanderborg kender du den sikkert allerede.

Jeg jagter stadig alternativer til en lidt mere budgetvenlig pris. Så hvis du har set en oversize kappe lidt i stil med den her, så giv lige lyd i en kommentar, så ville jeg blive enormt glad!

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find a roommate!