Drømmeuret.

Find a roommate!

Reklame.

Der hersker ingen tvivl om, at den absolut billigste måde at bo på enten er på en kollegie eller sammen med en roommate eller flere. lej et værelse hos en anden, del en lejlighed fuldstændig lige eller bo i et kollektiv sammen med nogle søde mennesker der beriger din hverdag. Rigtig mange finde deres roommates på nettet jeg har også selv fundet en at dele en tidligere lejelighed med –  se findroommate.dk her. Findroommate er en form for database hvor du enten kan søge en til at bo sammen med dig hvis du har et ekstra værelse, eller finde et værelse hos en anden.

Jeg bor selv sammen med 3 andre. Det har jeg gjort siden jeg rykkede teltpælene op og flyttede til fineste Århus. Vi bor i et to etagers rækkehus, hvilket et super dejligt, da vi har masser af fælles plads, både i stue og køkken. Samt en stor kælder til at opbevare alle vores mange ting. Huset har været lejet ud igennem mange år til unge studerende. Faktisk kender jeg selv 2 andre der har boet på selv samme værelse inden jeg flyttede til Århus. Det er selvfølgelig et virkelig sjovt sammentraf, men det har også givet mig mulighed for at hører om deres tid i huset og der skal siges at der er sket mange sjove ting der.

 photo DSC_0080 copy.jpg
Jeg kan personligt rigtig godt lide at bo der. Jeg har mit eget private “lille hjem” altså mit værelse. Her har jeg min seng, et lille fint spisebord og plads til alt min makeup og mere. Jeg glæder mig til at få mit helt eget sted, men som ung nyder jeg at have muligheden for at bo billigt i en storby og det er bestemt en fordel.

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med findaroommate.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmeuret.