VIND 1 års forbrug af de bedste vatrondeller fra YniQ.

GOSH Cosmetics A/W nyheder!

 photo goshcosmeticsaugust2015.jpg

GOSH Cosmetics er på banen med en helt ny række af produkter til den kommende A/W sæson. Jeg har været så heldig at få sendt nogle udvalgte produkter til test og til at dele nyhederne med jer. Produkterne rammer butikkerne på mandag, altså D.03 August.

 photo goshfoundationdrops.jpg
#FOUNDATIONDROPS er en foundation der er lavet på det princip at der er forskellige ønsker til dækning. Derfor er den super nem at bygge op. Foundationen er flydende og satin blød på huden. Ved hjælp af antiderm virker foundationen beroligende og blødgørende på huden, hvilket er godt hvis man har en lidt sart hud. Den er fugtgivende i form af den argaolie den indeholder, som ikke fedter på huden eller irritere. Jeg har brugt den et par gange nu og jeg er helt vild med den. Den er super nemt at påføre med fingrene for en let dækning, med børste for en lidt højere dækning og jeg har endnu til gode at prøve den sammen med en fugtig svamp. Det må blive i morgen. Det er en perfekt foundation til hverdag og fest da den er så nem at bygge op. Den kommer i 5 forskellige farver: 002 Ivory, 004 Natural, 006 Tawny, 008 Honey, 010 Tan.
Pris 145 kr.

 photo goshmattlipstick.jpg

 photo velvettouchliptickgosh.jpg

 

Mange af jer kender formenligt allerede GOSH Velvet Touch læbestifter, jeg har selv en god håndfuld løbeprodukter jeg er rigtig glad for. I denne omgang en ny kollektion af 8 matte nuancer der tilføjes til Velvet Touch Lipstick familien. De indeholder hyaluronsyre for at fugte, udglatte og berolige læberne. Jeg har prøvet farven Plum som er den midterste på billedet og det holdt til både spisning og diverse drikkevare. Så altså en meget holdbar læbestift. Farverne er super smukke og stemmer godt overens med de farver vi kommer til at se i modebilledet her i efteråret og vinteren. De kommer i farverne 001 Matt Baby Lip,s 002 Matt Rose, 003 Matt Antique, 004 Matt Coral, 005 Matt Classic Red, 006 Matt Raspberry, 007 Matt Cherry, 008 Matt Plum.  Pris 95 kr.

 photo goshneglelakpleje.jpg

Neglepleje er også på menuen i denne omgang. Vores negle er ekstra hårdt udsatte i efterår og vinter. Derfor er det også vigtig at pleje den, Jeg er lige påbegyndt 2in1 Nail hardener glossy finish og jeg venter spændt på at se et resultat. Olien er super nem at bruge og trænger fint ind, hvis du vil bruge den inden en lak.  Gel look top coaten ser jeg meget frem til, da jeg elsker altid der kan få min neglelak til at holde lidt længere uden at chippe. Der kommer også en Fast dry drop som skal få neglelak til at tørre lynhurtigt. Pris 59.95.

Der ud over kommer der en ny mascara og en hel serie af makeup pensler som jeg glæder mig rigtig meget til at se nærmere på.

Jeg glæder mig til at bruge produkterne i forskellige looks. Allerede i morgen, kan i se det første look hvor både #FOUNDATIONDROPS og en af læbestifterne er i brug.

Idag er jeg på arbejde hele dagen, jeg glæder mig til at få en forlænget weekend. Den står på en masse social hygge med mine veninder og så skal i Søstrene grene og købe kontorartikler, jeg er har nemlig smidt mit penalhus væk og mangler nye kuglepinde og lidt pynt til min nyindkøbte kalender. Har set et ananas postkort jeg tror skal være forsiden på den.

– Lise Emilia

40 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 1 års forbrug af de bedste vatrondeller fra YniQ.