GOSH Cosmetics A/W nyheder!

Drømmeuret.

Jeg har efterhånden sukket efter det smukkeste ur fra Arne Jacobsen, i to år. Jeg så uret som armbåndsur for første gang kort efter jeg var flyttet til Århus og det sjove er, at det er samme model som uret på Århus Rådhus, som jo er og bliver min yndlings bygning i byen. Modellen her Roman. Det fåes også som vægur. Det bliver jeg selvfølgelig også nødt til at eje, når jeg engang får min helt egen lejlighed, måske endda både et i stuen og i køkkenet.

 photo arnejacobsenur.jpg

I første omgang må det blive armbåndsuret. Jeg har ledt efter billigere alternativer, men selv da jeg sad og kiggede på Ure fra Aveny for at se på alternativer, faldt jeg over det endnu engang. Det må efterhånden være skæbnen. Så nu har jeg besluttet at spare op til det og give mig selv det i 25 års gave når jeg har fødselsdag i Maj næste år. Et passende plastre på såret over at blive et kvart århundrede.

Det har været umuligt at finde noget der kunne erstatte det, sådan fuldstændig. Men der er mange smukke ure og havde Roman uret eksisteret så ville jeg kunne finde mange andre der ville falde i min intresse. Stilmæssigt  går jeg efter en stor drejeskive, hvilket altid har været det jeg har været forfalden til ved ure. Derfor har jeg ofte forelsket mig i herreure. Jeg har da også haft kig på Daniel Wellington urene, som også forhandles hos Aveny.

Jeg glæder mig sådan til det ur sidder på mit håndled. Selvom min far synes det er helt tosset at jeg vil købe et ur til næsten 3000 kr, når jeg aldrig har gået med ur. Tro mig, jeg bliver en der ikke kan leve uden sit ur, så snart det bliver mit!

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH Cosmetics A/W nyheder!