Inspirationskilden over dem alle:

Cremen til den tørre hud.

Jeg har tør hud, sådan helt generelt. Der skal noget til at holde den i balance. Derfor har jeg i et par år holdt mig til byLykke cremen som du kan læse HER. Den har gjort det godt! Men nu trængte jeg til at prøve noget nyt. Jeg savnede nemlig en creme der også var lækker at bruge, altså at den duftede lækkert, så pæn ud og den slags. Der er byLykke mere neutral.

Det vigtigste for mig er at den giver massevis af fugt og ikke tilstopper huden. En tilstoppende creme kan ofte være skyld i en uren hud eller gøre ondt værre, da huden ikke kan onde og bakterier derfor kan hobe sig op. Jeg giver et lille tip i slutningen af indlægge om hvordan du kan teste om din creme tilstopper din hud.

 photo embryolisse.jpg

Embryolisse Filaderme Emulsion 75 ml – 229 kr.

 Jeg har købt en creme fra det verdens kendte franske brand Embryolisse. Jeg valgte den til tør hud. Der fåes også en til normal til tør hud og en til moden hud. Den er intet mindre end fantastisk. Cremen er lækker, fed og dufter så lækkert. En lidt pudret duft der for mig signalere luksus. Den trænger godt ind i huden og jeg kan sagtens lægge en makeup kort efter jeg har taget den på. Den kommer i en metaltube, og det gør det super nemt at dosere mængden man vil bruge. Cremen kan købes i både Matas og Magasin.

Sådan tester du om din creme kan være tilstoppende:
Tag en smule creme ud i din håndfalde, tag samme mængde af vand og forsøg at blande dem sammen. Blader cremen og vandet hurtigt og fint sammen, er den ikke tilstoppende. Har den derimod svært ved at blande sig med vandet og skiller det, kan cremen virke tilstoppende på huden. Du kan evt. bede om at få en prøven med hjem af cremen så du kan teste det inden du køber den.

Jeg overvejer lidt at tage et smut uden for Danmarks grænser, når jeg får efterårsferie. Nu da jeg ikke har noget ferie her i løbet af sommeren, tænker jeg at det er på sin ret. Jeg er mest til storbysferie, så overvejer London, Prag og Amsterdam lige nu. Paris kommer jeg til at besøge en del gange igennem mit arbejde og elevtid i butikken. Så har i nogle gode bud eller nogle gode tips til dens slags ferier må i meget gerne smide det i en kommentar så ville jeg blive ekstra glad 😀

– Lise Emilia

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspirationskilden over dem alle: