Der roder lidt på bloggen.

TIP: De bedste vatrondeller!

Har du nogensinde overvejet, at grunden til du har svært ved at få din makeup af, ikke nødvendigvis har noget at gøre med din makeup fjerner, men måske vatrondellen du bruger? Formenligt ikke, men der kan være lige så stor forskel på kvaliteten af vatrondeller som der kan på makeupfjerner.

Der findes nogle rigtig dårlige nogle som skiller sig i to dele inden man overhovedet får dem ud af pakken. Dem midt imellem, som får jobbet gjort, men stadig er lidt fesne og svære at kontrollere fuldstændig. Så findes der nogle helt fantastiske nogle, der er nemme at styre, ikke deler sig og som virkelig kan få godt fat i de nogle gange genstridige makeuprester.

 photo vatrondeller.jpg

Det er altså dem her, fra YniQ jeg snakker om!
De kommer i en smart plastik dispenser som passer perfekt ind på badeværelseshylden og sørger for at rondellerne holder formen. De er endda pænere end de normale vatrondeller.  De smarte er at de er forsejlet med sting uden snor der holder kanterne sammen, så man undgår at de skilles og man pludselig står med vatfnuller i hele hovedet.

Luksus vatrondel, lige min kop the! Især når de kun koster 10 kr!

Hver gang jeg er i Normal, køber jeg et par pakker med hjem. De kan også købes HER på YniQ webshoppen.  Hvis du ikke har en Normal i nærheden.

I weekenden skal jeg passe lejlighed og søde katte for en veninde. De søde misser skal jo have både kattemad og kærlighed. Så selvom jeg skal på arbejde både fredag og lørdag kommer jeg væk hjemmefra og så er jeg helt ærlig bedre til at få slappet af. Så det ser jeg frem til.

– Lise Emilia

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der roder lidt på bloggen.