Tip: Slip-on sneakers.

Der roder lidt på bloggen.

Det er simpelthen fordi jeg er ved at lave designet om på den. Jeg synes den trængte til at blive finpudset lidt. Derfor vil der i løbet af den her uge ske nogle ændringer herinde. Bloggen vil fungere fuldstændig som den plejer, det er kun udseendet der ændre sig lidt indtil jeg har fundet frem til et ønsket resultat. Jeg laver altid alt på bloggen selv, selvom jeg normalt har et ret godt forhold til det meste Elektronik, er kodning altså herre svært.

 photo 14bb7a9297a52aae095c5f4e790c851e.jpg

Jeg håber ikke det skaber for meget forvirring for jer og at i forhåbenligt kommer til at kunne lide det færdige resultat.

Det var det for denne serviceinfo. 🙂

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Amalie

  Jeg er ret vild med det du har lavet indtil nu, det er meget stilrent og virkelig pænt. Tak for en god blog, det er dejligt med en der ikke kun skriver om mode. 🙂 Kram Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak Amalie 😀 Jeg er glad for at du kan lide bloggen! Jeg er dog stadig lidt usikker på om det er sådan den skal se ud eller om jeg skal lave det om. Men dejligt med input.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Slip-on sneakers.