Serie anbefaling: The 4400.

Eylure er kommet til Danmark!

Eylure er verdenskendt for deres falske øjenvipper. Nu er de kommet på det Danske marked.
Eylures produkter forhandles i Matas, til nogle virkelig gode priser. Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle af deres produkter af og jeg glæder mig til at dele mine erfaringer med dem. med jer. Jeg har endnu ikke haft alle produkterne i brug, men et af dem var jeg bare nødt til at dele med jer allerede.

 photo DSC_0256.NEF copy.jpg

Eylure brow pencil, testede jeg samme dag som jeg modtog pakken, faktisk har jeg allerede delt min glæde over den med dem af jer der følger mig på Instagram. Jeg har kun testet farven 30 blonde, da det er det bedste match til en lyshåret pige som mig. Det er det bedste farvematch jeg nogensinde har oplevet med et brynprodukt. Tilpas lys, tilpas brun og tilpas kølig i tonen. Så allerede der var jeg selvfølgelig henrykt. Farven er pigmenteret, nem at arbejde med og så holder den hele dagen og natten med (Hvis du altså er ude og feste, jeg vil anbefale du tager den af hvis du bare går i seng.)

 photo brow.jpgJeg lige som mange andre, har steder hvor jeg mangler nogle hår i mine bryn og trods meget iver og øvelse, har jeg altid svært ved at få dem til at blive helt jævne og ensartet. Jeg ved ikke hvad det er der gør det, men Eylures brow pencil gør det let som en leg.Alt i alt, et fantastisk brynprodukt. Til en pris på 69.96 kr, får man virkelig noget for sine penge. Jeg glæder mig til at teste brynpaletten og se om den er lige så god.

Jeg har planlagt at lave 2 forskellige looks med de falske øjenvipper, i et mere festligt og glam look med vipperne med masser volume og et underspillet klassisk look med de naturlige vipper. Jeg glæder mig til at teste dem og vise jer lidt nyt her på bloggen.

Nu skal jeg som jeg nævnte igår aftes, nå alt den rengøring og andre sjove ting, jeg har valgt at udskyde lige længe nok. Imens jeg er misundelig på dem af jer der har valgt billige rejser til spanien, USA og andre spændende steder, i steder for :-). Jeg håber i nyder dem!

– Lise Emilia

 

4 kommentarer

 • […] Blusher Bonbon. Highlighter –  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer. Øjenbryn –  Eylure Brow Pencil 30 Blonde.  Vipper – Eylure Øjenvippe kit London  Texture No.117. Mascara – Maybelline Volum’ […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg har tidligere fortalt jeg om Eylure og der er ingen tvivl om at det er et af de stærkeste brands når det kommer til flaske øjenvipper, både i udseende, pris og kvalitet. De laver også nogle fantastiske øjenbrynsprodukter, som du kan læse mere om lige HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] aften. Derfor tænkte jeg det var passende med et festligt makeup look. Som jeg skrev i indlægget HER, har jeg været så heldig at få sendt nogle lækre produkter fra Eylure til test. Der i blandt to […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Revolution: Radiant Light -Exhale. Pudder – Rimmel Stay matte 001 transparent. Øjenbryn – Eylure Brow Pencil 30 Blonde.  Øjenskygge – Maybelline Color Tattoo 96 Chocolate Suede Eyeliner – Yves Rocher Kajal […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: The 4400.