TONI&GUY anmeldelse:

Dagens outfit: Ananas mig her, ananas mig der.

Det er efterhånden ved at være længe siden jeg har vist et outfit herinde på bloggen. Min idé med et månedligt outfit indlæg er gået lidt i vasken. Jeg har bare svært ved at nå at få nogle til at tage billeder så det lige akkurat passer med det tøj jeg har på og tiden.

I midten af ugen, var jeg ude og shoppe lidt med min veninde Simone som blogger lige HER. Fik hende til at tage lidt billeder til bloggen. Der er blogger-veninder altså gode, de forstår lige nøjagtigt hvor bøvlet det af og til kan være og synes ikke det er en træls tjans at skulle agere fotograf, som regel agere jeg jo så også fotograf for dem i samme situation.

 photo DSC_0167 copyx.jpg

Jakke – Henry Holland // Kjole – Gina Tricot // Hat – H&M // Sko – Adidas

Outfittet består i den grad af nogle af mine favorit items for tiden. Jeg har næsten ikke gået i andre sko end disse sneakers fra adidas siden midt maj, efter jeg havde forstuvet hele to af mine tær. De er virkelig gode at have på, på arbejde, og da det er der jeg er mest, er det dem der kommer på mest til hverdag. Jakken er et ret nyt køb fra Henry Holland, som forhandles i Magasin. Jeg er blevet helt skudt i alt med ananas, selv mit iPhone cover har små ananaser på sig. Derfor har jeg siden jeg så denne jakke første gang tænkt den var helt igennem fantastik, men haft lidt svært ved at retfærdigøre købet, indtil den kom på et vanvittigt tilbud, så tøvede jeg ikke et eneste sekund. (Der hænger stadig et par stykker i Magasin i Aarhus til 113kr btw.)

 photo DSC_0180.NEF copyx.jpg Hatten er blevet favorit tilbehør i min garderobe siden jeg købte den i vinters. Den er fra H&M og jeg er simpelthen så mega glad for den. Dog har jeg netop forelsket mig i en der minder meget om, med en lidt bredere skygge, i rød. Desværre koster den 249 kr, og derfor kom den ikke med hjem i denne omgang, men jeg siger jer, den er smuk. Krydser fingre for den ikke er udsolgt når vi rammer August..

Kjolen er en ret simpel sag fra Gina Tricot, i et A-snit. Jeg har købt endnu en af dem, da jeg har formået at lave en plet på den anden, som nægter at gå af! For mig er den bare perfekt til det hele, så havde de lavet den i flere farver, havde jeg nok købt et par af dem også.

Her til aften skulle jeg egenligt have være i byen, med tilhørende forfest, på bedste teenager manér. Det blev desværre aflyst. I stedet skal jeg nu spise friskbagte pandekager og hjem til min dejlige veninde Bette og drikke vin og snakke blog. Hun har nemlig startet en rigtig hyggelig blog som du kan læse lige HER.

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Det er nemlig meget nemmere at få fellow bloggere til agere fotograf 🙂 De ved også lige hvordan det skal se ud 😉 Og sikke nogle fine ananasser 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONI&GUY anmeldelse: