Hårstyling: Go big or go home - MS. TONI&GUY.

TIP: Perfekt spisebord til et lille hjem.

Nu har i jo set hvordan jeg bor, hvis ikke kan du finde et indlæg med billeder af mit lille hjem lige HER. Som jeg nævnte i indlægget, var det eneste jeg var utilfreds med, mit spisebord og mine orange gardiner. Nu er begge blevet skiftet ud til noget pænere og mere praktisk. Rullegardinerne blev sorte mørklægningsgardiner som ikke er det mindste spændende, men som virker og er mere anonyme end de andre, Spisebordet er rent faktisk et havebord. Jeg kiggede hele Ikeas hjemmeside igennem og faldt altså for dette, lille fine bord. I forgårs fik jeg så endelig tid til at samle det.

 photo DSC_0080 copy.jpg

 photo DSC_0068 copy_1.jpg

 photo DSC_0083x copy.jpg

Bordet kan i finde her HER og det koster 499 kr.

Jeg synes det har lidt en sommerhusvibe, sådan svensk på den lidt fine og hyggelige måde. Perfekt lille bord til 2 personer, til mit lille bitte værelse. Det har en virkelig behagelig højde til mine vintage stole. Desuden kan bordet klappes sammen, hvilket jeg synes er super fint, hvis jeg skal bruge pladsen til noget andet eller flytte det alene.

Jeg tænker også at bordet ville være perfekt på en lille altan eller i et mindre køkken. Hvis man ikke som jeg, bor på et værelse på 14 kvm. 🙂

 Igår var jeg ude og shoppe lidt og spise med min søde kollega Emma, så i dag må bruges mere praktisk. Min dag står derfor på hovedrengøring, det er nemlig min sidste fridag ud af 3 inden resten af ugen står på job. Jeg var i butikken Normal for at lagre op på vatrondeller. Jeg glemmer altid hvor meget andet man kan få der, som ikke er skønhedsrelateret. Alt fra hundelegetøj til rengøringsmidler. Så der kom lidt velduftende Ajax også med hjem. Det er helt ærligt sjovere at gøre rent, når det dufter som en sommereng efterfølgende.

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Hvor er det bare blevet hyggeligt. Sad faktisk også at tænkte at der var lidt sommerhusvibe over det, før jeg scrollede ned og så at du selv havde skrevet det 😛
  Normal er simplethen den bedste butik! Selv er jeg ret vild med deres udvalg af snacks (;
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, det lidt skægt. For jeg havde slet ikke selv tænkt det inden jeg købte det.
   Det var først da det blev samlet og kom på plads at jeg kunne se det 🙂

   Det er en helt igenenm genial butik og ja der er mange gode snacks, lidt for mange hehe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det blevet fint! 😀

  Go’ sommer til dig 🙂
  // Cathrine
  tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårstyling: Go big or go home - MS. TONI&GUY.