Relaxing body mist fra Rituals.

Dagens makeup: makeup is my medicin.

Når helbredet svigter, sygdommen banker på døren og jobbet stadig skal passes, sætter jeg ekstra meget pris på makeup. Denne makeup havde jeg på igår, da jeg skulle på job. Det kan godt være makeup ikke gøre mig raske, men det gør mig næsten rask at se på, og jeg er sikker på det har en helende effekt i det mindste ikke at se syg ud.

Jeg har fået ny makeup hjem og måtte selvfølgelig prøve noget af det af, med det samme.
Der er jeg lidt som et barn og julegaver. Derfor er der et par nye ting i produktlisten som jeg ikke tidligere har talt om. Noget af det kommer der individuelle anmeldelser af hen af vejen.

 photo IMG_3157 copy.jpg

 photo IMG_3158 copy.jpg

Foundation ?  Rimmel Match Perfection Foundation 100 Ivory.
Concealer ? Rimmel wake me up concealer Ivory.
Blush ?  Makeup Academy Blusher Cupcake.
Highlighter ? Makeup Revolution: Radiant Light -Exhale.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Eyeliner ? L?Oréal Super Liner Black.
Øjenbryn ? Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape Fair
Øjenskygge ? Makeup Revolution: Pro Looks Palette -Stripped & Bare.
Mascara ? Maybelline The Rocket volum? express very black mascara.
Læbestift ?  L?oréal Glam Shine Diamant 164 Ruby Carat.

Lige nu glæder jeg mig til at få en forlænget weekend i morgen efter job.
Så bliver jeg forhåbenligt rask inden jeg skal på job igen. Det gør dog heller ikke så meget at drikke the i stride strømme når nu solen ikke rigtig skinner. Med det her vejr, kunne man lige så godt være taget på en skiferie.
– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Relaxing body mist fra Rituals.