Inspiration til sengen.

Relaxing body mist fra Rituals.

Blossom Water Cherry Blossom relaxing body mist fra Rituals er et fast item i mine dufte.  Jeg bruger den de dage hvor jeg bare er hjemme, er stresset eller bare har brug for at slappe af. Noterne i sprayen er ris mælk der giver en sød næsten vanilje agtigt duft til sprayen, den giver en blød og varm side til kirsebær blomsten som er den anden note i duften. Sød, varm, pudret og afslappende duft.

 photo DSC_0370 copy.jpg
Jeg bruger den på kroppen, på min pude hvis jeg har svært ved at falde i søvn, på mit tørklæde når jeg er forkølet eller stresset. Den dufter helt igennem fantastisk, både som parfume og en afslappende aromatisk duft.. Jeg har købt min i magasin til 150 kr.

Jeg er en af de mange der lige nu er ramt af forkølelse og ondt i halsen. Jeg begynder bedre at kunne forstå folk der rejser til mallorca hvert år. Lige nu ville jeg hvert fald ønske det havde været min situation lige nu. 🙂

– Lise Emilia

 

2 kommentarer

  • […] duft. Jeg bruger ofte Blossom Water Cherry Blossom relaxing body mist fra Rituals (Læs anmeldelse HER.) enten efter jeg har været i bad eller på min hovedpude eller mit nattøj. Duften får mig til […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde aldrig tænkt at duften af rismælk og kirsebærblomst ville være en god kombi, men skal helt sikkert forbi og dufte til denne her (: Er også begyndt at have lidt forkølelse her, men håber at det går over, når jeg om en måned flytter til Hong Kong, hvor der pt er 40 grader og 100% luftfugtighed 😛
    http://cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til sengen.