Dagens makeup: Hollywood wing.

Yves Rocher: My kind of a rainbow.

I denne omgang er pakken fra Yves Rocher en regnebue af farver er lige hvad man har brug for nu hvor solen for alvor skinner. Jeg har allerede haft fire forskellige farver på og glæder mig hver gang til at prøve en ny.

 photo DSC_0285 copy.jpg

 photo DSC_0289 copy.jpg

Jeg har faktisk kun godt at sige om neglelak fra Yves Rocher. Jeg er typen der ødelægger sin neglelak på anden dagen, faktisk af og til også samme dag som jeg har lagt den. Det er en af de der ting jeg har lært at leve med med tiden. Men jeg har virkelig være positivt overrasket i denne omgang. Deres gel topcoat does wonders! 4 dage gik der før jeg slog en fli af lakken af, da jeg havde den gule lak med gel top coaten på. Det er altså rekorden her hos mig!

 photo DSC_0431 copy.jpg

Størrelsen på lakkerne er noget af det jeg elsker allermest og dernæst prisen! Jeg smider så ofte en lak ud, fordi den er blevet dårlig. Det er altså svært at nå igennem de store af slagsen når man har 50 forskellige.

I kan se hele udvalget liger HER.

Der er bare noget over farverige neglelakke der får mig til at tænke på da jeg var et barn, hvis største drøm var at komme til disneyland. Den næststørste var at eje alt makeup der findes (I am getting there haha..) Der var det altid en fest når jeg fik lov til at vælge hvilken af min mors mange smukke lakke jeg kunne få lov til at prøve på. Nu er det min niece der har det på den måde, altså borset fra hun allerede har et arsenal af lakker som er hendes egne, det nye tider! (Men hun elsker alligevel når jeg kommer med en lille goodiebag af lak og andre skønhedsting.)

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Hollywood wing.