Serie anbefaling: Orphan Black.

Min favorit: Hårolie der både plejer og dufter.

Tilbage i april måned, købte jeg Kérastase Chronologiste Fragrant Hair Oil som nu er blevet min personlige favorit.Ikke nok med at være plejende og super at style med, dufter den også helt fantastisk. For mig er det virkelig et produkt der får mig til at føle jeg både forkæler mig selv og mit hår. Jeg indrømmer gerne at jeg ikke altid har været den bedste til at pleje mit hår og passe på det. Mit hår har en ret stor modstandskraft mod slitage og er enormt tykt, så jeg har altid været lidt forvent med, at det kunne klare det meste. Men efter det begyndte at blive rigtig godt langt, ville jeg gerne blive bedre til at gøre lidt ekstra ud af det. Både når det kommer til brug af hårprodukter både i pleje og styling. I kan læse mere om hvordan jeg vasker og plejer mit hår HER. Derfor er olien også endt med at blive en favorit i min styling.
 photo harolie.jpg

Olien har et tyktflydende konsistens, er drøj i brug og efterlader håret med et sundt og skinnende udtryk og gør altså en forskel når det kommer til slid, især i mine spidser.

Når jeg krøller mit hår, er olien det eneste produkt jeg bruger til at style dem med. Jeg tager lidt olie og fordeler den i mine håndflader derefter redder mine fingre igennem håret fra midten og ud til spidserne. Den hjælper til at holde krøllet samlet og får håret til at både dufte godt og se godt ud. Se en guide til verdens nemmeste krøller lige HER.
Jeg bruger også olien hver gang jeg har glattet mit hår, i spidserne for at samle dem og skabe et ensartet udtryk.

Alt i alt et super lækkert produkt som jeg glæder mig til at bruge hver eneste gang.

Kérastase forhandles mange steder online og blandt andet i Stylebox i Bruun Galleri her i Århus, hvor jeg har købt min.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Orphan Black.