De nye briller + 50% på Smarteyes briller!

Serie anbefaling: Orphan Black.

Det er lørdag og nu er det også blevet weekend for mit vedkommende, forhåbenligt også for en del af jer. Så dette indlæg går især ud til dem af jer, der ikke skal noget vildt som at være på Tinderbox eller Roskilde (Ja, jeg er pisse misundelig!) Men i stedet ser denne weekend, som en ganske normal en af slagsen. Når nu jeg ikke bare kan nuppe en af de mange lækre afbudsrejser tænkte jeg ville tippe jer om én af de serier der har holdt mit kærlighedsforhold til netflix kørende!

1. Orphan Black.
 photo 461622-orphan-black.jpg Orphan Black er en serie af lidt blandet genre, både drama, Sci fi og komedie skruet sammen i én. Serien starter ud med at hovedrollen Sarah Manning er vidne til et selvmord, da en kvinde springer ud foran et tog. Kvinden ligner Sarah på en prik og det sætter en masse igang hos den i forvejen fortvivlede unge kvinde. Den dag ændrede hele hendes tilværelse. Kvinden der hoppede ud foran toget, er Sarah’s klon, og ikke den eneste af slagsen. Så vil jeg heller ikke afsløre mere. Det er voldsomt spændende, sjov, sød og vild. Tatiana Maslany spiller alle klonerne i filmen. Hvordan de har fået det til at gå så godt op er mig en gåde! Hun gør et fantastisk stykke arbejde! Hver en rolle adskiller sig så meget fra hinanden at jeg glemmer hun spiller dem alle sammen fuldstændig.  Sæson 1, 2 og 3 er alle på netflix. De er alle sammen rigtig gode, den er bestemt heller ikke faldet af på den i den nyeste og 3 sæson, tværtimod er der spændning som aldrig før.  Jeg glæder mig helt vildt til der kommer mere.

Velkommen til clone club.

– Lise Emilia

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nye briller + 50% på Smarteyes briller!