Om hotdogs og brilleglæde.

De nye briller + 50% på Smarteyes briller!

Igår var jeg hoppe i Bruun galleri og hente mine nye briller i Smarteyes. Jeg var så heldig, at få muligheden for at vælge 2 par briller til dette bloggerevent i Aalborg. Jeg tillod mig derfor at vælge noget der lå langt fra min gamle brille og endte ud med to der selvom de er meget neutrale i farven, bestemt ikke er det i stilen.

 photo Opdateret for nylig4.jpg Jeg er enormt glad for mit valg, det bliver fedt at have noget at vælge imellem hver morgen. Mit fokus var også at få nogle briller hvor øjenmakeup kunne komme mere til sin ret og ikke være begrænset i hvilke farver der går bedst sammen med brillen. Der ramte begge par altså plet.

Jeg elsker idéen om at Smarteyes gerne vil markere briller som et stilmæssigt modeelement. Det gør de muligt med deres priser, jeg mener 1450 kr. for en enkeltstyrkebrille og 2950 kr. for en flerstyrkebrille, er jo ingenting op imod de 6000 kr jeg normalt plejer at slippe for enkeltstyrkebriller. Lige nu har de endda 50% på alle briller og det er altså med det hele!

Så står du og trænger til nye briller, måske godt kunne tænke dig lidt nyt at skifte med eller en fed solbrille med styrke, så er det nu du skal slå til. Tilbuddet gælder til d.19 Juli.

 photo gratis-synsprAcedilve.jpg
Det skal lige siges at jeg virkelig fik den bedste betjening jeg nogensinde har fået en optiker både da jeg skulle finde mine briller til bloggereventet og især igår da jeg skulle hente dem her i Århus. Tilretningen tog ingen tid og der var i det hele taget en fantastisk stemning.

Jeg tror jeg vil forklæde mig selv med et par nye briller meget oftere efter jeg har mødt Smarteyes. Nu er det ikke længere noget jeg behøver at spare op til på samme måde.

I kan se alle stel og læse mere om Smarteyes på deres hjemmeside HER.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om hotdogs og brilleglæde.