Baby Foot: Nem og billig fodbehandling.

Om hotdogs og brilleglæde.

Egenligt havde jeg store intetioner om at nå en milliard praktiske ting i dag, det blev kun ved tøjvasken. Jeg kan godt mærke at de få fridage jeg har er enormt tiltrængte. Derfor går timerne bare lidt hurtigere og med lidt mindre end planlagt. Når det så er sagt, så har jeg faktisk haft en rigtig dejlig og hyggelig dag. Jeg ville egenligt have startet min morgen med hjemmelavet Brunch men sådan blev det ikke. Jeg vågnede nemlig af en SMS fra Smarteyes om at mine 2 nye briller var klar til afhentning her i Århus. Så måtte jeg jo ud af døren, for jeg havde sådan glædet mig til at få dem med mig hjem. Jeg glæder mig til at vise jer dem begge på, i morgen og fortælle jer om et mega godt tilbud! (I kan lige snige jer til et syn på guldbrillen inde på instagram – LiseEmilia)

 photo DSC_0545 copyx.jpg

 photo DSC_0534 copy.jpg
Da jeg kom hjem var klokken allerede lidt over tolv og så kom jeg i tanke om, at jeg stadig havde til hotdogs efter en fest i weekenden og en pakke bacon. Pludselig sad jeg så der, drak mig lidt pærecider og kværnede 2 hotdogs med svøb med mine nye briller på.

Hvad var det så lige det her indlæg skulle handle om? Ikke det store, andet end de to hotdogs og brilleglæde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Foot: Nem og billig fodbehandling.