Den bedste øjenskygge primer!

Baby Foot: Nem og billig fodbehandling.

Til dagligt arbejder jeg i butik, det betyder altså sådan ca. 7-8 timer om dagen stående og gående på min fødder. Det kan tydeligt ses på mine fødder. Det er lidt lettere at “overse”/lade stå til, når de er gemt væk i sneakers og vinterstøvler. Men nu er det blevet sommer (altså næsten! Om ikke andet i følge kalenderen!) Det betyder jo sandaler og bare tær i nær fremtid. Derfor er jeg helt vildt glad for at jeg har fået mulighed for at teste Baby Foot behandlingen. Jeg har tidligere solgt disse pakker da jeg arbejdede i klinik og kunderne var vilde med dem. Jeg har også fået tilsendt til tilhørende fodcreme, som jeg ved er en af de absolut bedste på markedet. Den har jeg nemlig haft glæden af tidligere.

 photo DSC_0328 copy.jpg

Det fungere således, at du tager ca. 1 time ud af din kalender, eller faktisk bare ligger stille i en time. (Hej netflix!) Mens du har fusserne på (Som vi kaldte dem i klinikken). Det er altså sådan, at der i pakken er 2 poser du skal have om dine fødder. Inde i poserne er der en væske der opløser enzymerne og får den tørre hud til at løsne sig. Jep, lækkert lyder det jo altså ikke, men det virker og du slipper for at skulle bruge en fil og andet knap så sjove remedier.

Efter en uges tid, vil du så opdage at den hårde hud, helt af sig selv falder af. Under den, er der den lækreste bløde baby-agtige hud klar til sandaler og sommer. Vi kan jo håbe på, at sommeren for alvor er kommet om en lille uges tid.

3 tips:
1. Tag et fodbad inden du tager fusserne på, det gør huden endnu mere modtagelig for behandlingen. Og helt ærligt, hvem elsker ikke et fodbad efter en lang dag? (Eller lige efter du har været i bad.)
2. Kan du absolut ikke sidde stille mens du har behandlingen i gang, eller fryser du bare om dine tær, kan du sagtens tage et par strømper uden over.
3. Brug fodcremen hver gang du har været i bad for at holde det gode resultat ved lige.

Du kan købe Baby Foot HER og Baby Foot cremen HER. Der er iøvrigt tilbud på begge lige nu.
– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste øjenskygge primer!