Dagens makeup: Bronzed liner.

Brilleaben elsker Smarteyes!

I onsdags var jeg på makeupjob til bloggerevent i den nyåbnede Smarteyes i Aalborg. Da jeg jo også driver bloggen her, deltog jeg på begge fronter. Hvilket viste sig at være yderst fordelagtigt for mig.

 photo smarteyes.jpg

Jeg har brugt briller siden jeg var 6 år og gik i 0.klasse. Det vil sige næsten hele livet. Selvom i ikke så ofte ser mig med brillerne på herinde (da i jo skal kunne se makeuppen ordneligt) så er de altså på hver evig eneste dag. Jeg har længe gået og tænkt, at jeg nok snart burde få tjekket mit syn og erhverve mig et par nye briller. Men den slags har altid været helt enormt dyrt. Mit nuværende par kostede mig lidt over 6000 kr. Derfor er der altid store overvejelser indblandet når jeg skal købe nye. Men det stopper lige nu!

Hos Smarteyes er der kun to priser 1450 kr. for en enkeltstyrkebrille og 2950 kr. for en flerstyrkebrille. Og så er alt inkluderet. Tynde glas, ekstra bredt læsefelt, hærdede og antirefleks behandlede glas. Antismuds afvisende og antistatiske glas. Jeg tabte sgu lidt kæben da jeg fik det afvide, det er eddermame noget af en besparelse for mig. Kæben ramte derefter jorden da jeg fik afvide jeg måtte vælge ikke “bare” et par briller, med hele to stk! Jeg fik gratis som blogger-gaver. Jeg kunne have danset i cirkler med armene over hovedet hele aftenen hvis ikke det var fordi jeg lige skulle svinge penslerne på nogle dejlige bloggerpiger.

 photo brilleabe.jpg

1. Du kan se brillen HER. // 2. Du kan se brillen HER.

I og med jeg ikke selv skulle betale en eneste krone for brillerne, turde jeg tage nogle chancer og jeg er endt med to meget forskellige par og især forskellig for dem jeg har nu! Jeg glæder mig enormt meget til at kunne hente dem hos Smarteyes i Bruunsgalleri her i Århus når de er klar!

Jeg er næsten lige trådt ind af døren. Nu skal jeg igang med en stor oprydning/vasketøjs-process den næste uge bliver nemlig vanvittig pakket med eksamen, valg og fest.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Bronzed liner.