Them sneaks og sommervarme.

Top 5 Røde læbestifter + En snak om galla kjoler.

Når jeg sådan kigget lidt tilbage i tiden, kan jeg kun komme i tanke om én eneste gang hvor jeg har været i nærheden af at have haft en Galla kjole på. Hvilket i virkeligheden er lidt absurd, da jeg altså til dagligt sælger en hel del af dem, via. mit job i byCRM hvor vi har en Galla-afdeling. Jeg havde en rød silkeagtig kjole på en stor valgaften ved sidste folketingsvalg. Hvilket morer mig en del den dag i dag (Hvem fanden tager en gulvlang silkekjole på til en valgaften? Den overlevede ikke de fadøl den kom i kambolage med.). Jeg kan dog tælle på mange hunderede hænder hvor tit jeg har siddet med øjnene dybt begravet i gallerier med kendte i Galla kjoler. Det er en af de bedste overspringshandlinger. Men det må blive ved en anden lejlighed. Kender jeg ikke nogle der snart skal giftes??!

Jeg tror jeg kommer noget mere nedtonet til valgfesten her d.18 Juni. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvad jeg skal have på. Skal det være rødt, skal det være sort med røde læber, eller noget helt tredje. Jeg tror nu at valget faldet på sort med røde læber. (Den sikre hest!)

Jeg tænkte jeg lige ville vise jeg min Top 5 over røde læbestifter nu hvor vi er igang!
 photo DSC_0118 copy.jpg  photo DSC_0139 copy.jpg

1. Rimmel Lasting Finish by Kate 10
2. Rimmel Lasting Finish by Kate 01
3. bySWIERCZ NO.605 Lipstick
4. Rimmel Lasting Finish by Kate 107  
5. Rimmel Apocalips Lip Lacquer Apocalyptic.
(Klik på et link for at se et makeup look med læbestiften du har valgt.)

Wauw, det er først lige gået op for mig at 4 ud af 5 er fra Rimmel. Altså bliver jeg nødt til lige at slå et slag for Rimmel og deres røde læbestifter. Lasting Finish by Kate har været en favorit linje siden den kom på markedet. De har en fantastisk pigmentering, holder vanvittig godt på læberne (Jeg bruger aldrig en liner under dem) og så er de nemme at arbejde med. På 3. pladsen er der en lækker sag fra bySWIERCZ som jeg har kronet som den bedste hverdags læbestift i min samling, da den er lidt mere nedtonet i farven. På 5. pladsen er Rimmel Apocalips Lip Lacquer i farven Apocalyptic, som jeg mest bruger i sommerhalvåret når der virkelig skal knald på.

Hvis Helle Thorning ikke kommer i noget rødt, så bliver jeg overrasket. Jeg læste en artikel om alle hendes røde jakker og blazere for noget tid siden. Altså det kan sammenlignes med det antal af røde læbestifter jeg ejer. Så Helle, hvis du mangler en læbefarve der matcher, så ringer du bare!

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Them sneaks og sommervarme.