Dagens makeup: Hvad sparet er tjent!

Foundation anmeldelse: La Roche-Posay Foundation.

Min hud driller enormt meget i øjeblikket, faktisk har den gjort det ret kraftigt de sidste tre måneder. Jeg har mange urenheder og de forsvinder desværre ikke af sig selv. Derfor har jeg besluttet mig for at jeg i resten af denne måned kun vil bruge foundation der ikke tilstopper huden. Så tænker du måske, gør min foundation også det? Sandheden er at rigtig mange foundations har en tilstoppende effekt på huden og det kan være med til at urenheder får rig mulighed for at blomstre. Så lider du af urenhud så vil jeg klar anbefale at skifte til en der i stedet giver huden mulighed for at ånde.

I dag skal det handle om en ny sag i min samling nemlig La Roche-Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation.

 photo DSC_0017 copy.jpgDen kan købes på apoteket og koster 155 kr.

Plus:
– Høj dækkeevne.
– Den ser naturligt ud på huden. (Især hvis den påføres med en fugtig svamp. Jeg anbefaler DENNE.)
– God til tør hud! (Den tørre ikke ud/eller sætter sig i flager omkring urenheder.)
– God til følsom hud.
– Den er gul i undertonen hvilket passer min hud rigtig godt.
– Den er lys nok til min blege hud (Jeg bruger nr.10 ivory.)
– Super indpakning, den er meget nem at dosere med.
– Prisen er god! Meget samme prisleje som andre budgetvenlige mærker.

Minus:
– Den er svær at få jævnt fordelt hvis man bruger fingrene.
– Hvis man har en hudtone hvor man normalt skal går efter en foundation med et lyserødt skær, ville denne her være helt ved siden af.
– Skal matteres med pudder hvis man har tildens til fedtet hud. (Eller er ude i meget varmt vejr hele dagen.)

Alt i alt er jeg meget positiv! Jeg glæder mig til at bruge den til en masse forskellige looks og håber på den kan være med til at få min hud lidt i bedring.
 photo 11420013_10153120334693369_1067800363_n.jpg

Jeg har tidligere fortalt jer om min favorit foundation fra Sensai som også er en af de få der ikke virker tilstoppende – den kan du læse en anbefaling af HER.

Er du i tvivl om den foundation du bruger er tilstoppende og kan være medvirkende til at fremme dine urenheder kan du tage en lille smule i håndfalden samt lidt vand. Kan det blandes sammen har du en foundation der ikke tilstopper din hud. Skiller den derimod og slet ikke kan blandes sammen, kan den altså være tilstoppende. Nu er der ikke for at male fanden på væggen, man har slet ingen problemer med tilstoppet hud og jeg er selv stor fortaler for mange foundations der er fantastiske både i pris og udseende, på trods af at de kan virke tilstoppende på huden. For mit vedkommende gør det bare en forskel når min hud ikke er på toppen.

I dag er jeg hjemme og det er efterhånden ved at være nogle uger siden jeg har haft en hel dag hvor jeg ikke har skulle noget uden for huset. Så min noget trætte krop sætter virkelig pris på det. I morgen står den nemlig på arbejde, valgkamp og midtvejsfest. Der er virkelg run på indtil vi rammer valgaftenen kl.20.00.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Hvad sparet er tjent!