Fødselsdags Giveaway - VIND Carré Jewellery øreringe.

Mascara anbefaling: The Rocket

Jeg er kommet hjem til Århus efter en dejlig weekend i Odense, med masser af fødselsdagsfejring og skønne mennesker. Nu banker mandag atter på døren. Jeg har brugt det meste af dagen på kampagne og er først lige kommer hjem her sent til aften Jeg tænkte jeg ville sparke ugen i gang med en anbefaling af den mascara der lyn hurtig stjal mit hjerte i maj og lige nu er min favorit.

 photo DSC_0039 copy.jpg Efter lang tid, besluttede jeg mig altså for at prøve den meget omtalte The Rocket mascara fra Maybelline. Jeg blev alt andet end skuffet!

 photo DSC_0044 copy.jpg

Normalt er jeg ikke specielt vild med gummibørster, jeg synes ofte de kan blive for bøjelige og svære at kontrollere og bygge op. I og med at børsten i The Rocket er så bastant som den er, er det overhovedet ikke et problem i med denne. Tværtimod er den enormt nem at styrer og redder virkelig vipperne igennem fra rod til spids. Nu har jeg altid godt kunne lide store børstehoveder, det går altså bare hurtigere med at få farve på vipperne. Apropos farve, er det den mest sorte mascara jeg endnu har haft, deraf kommer navnet på farven “Very Black” nok også. Alt i alt en fantastisk mascara til prisen! Den kan købes i Matas og de store dagligevarerhuse til 110 kr.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags Giveaway - VIND Carré Jewellery øreringe.