Et iPhone cover der giver dig et smil på læben!

Fødselsdags Giveaway – VIND Carré Jewellery øreringe.

Selvom det egenligt er mig der skal høste gave i dag, nu hvor jeg bliver et år ældre (YIIIKES, 24…) Så har jeg sørget for en lækker gave til en af jer søde læsere!

 photo carregiveaway_1.jpg

Jeg var så heldig at vinde disse smukke øreringe fra Carré Jewellery til et event hos dem i samarbejde med Michelle fra bloggen Trés Fashion. Jeg besluttede ret hurtigt, at de skulle være til en af jer. I kan læse meget mere om øreringene HER. De har en værdi af 700 kr.

SÅDAN DELTAGER DU:

1, Følg bloggen på Bloglovin HER – Du må meget gerne give dette indlæg et lille ? derinde.
2. Smid en kommentar til dette indlæg med den bedste eller sjoveste fødselsdags oplevelse du har haft.

Konkurrencen slutter d.22 Juni kl.12.00.

Nu skal jeg spise kage med min skønne Mormor og fejre min fødselsdag med både familie og venner i aften.

– Lise Emilia

14 kommentarer

 • Jeg drømte at jeg fik en kat i 18 års gave, og jeg er så bange for katte! heldigvis fik jeg ikke en kat, men en masse andre lækre ting og en ferie til Berlin med alt betalt, bestemt ikke dårligt 😀

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Synes det var en skør oplevelse at få sunget fødselsdagssang, da vi skulle stemme til folketingsvalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg blev 18, havde min gymnasieklasse sendt hatten rundt for at købe en kagemand til mig. De kom med den i en pause mens hele kantinen sang fødselsdagssang for mig:) Jeg har altid haft et meget anstrengt forhold til min fødselsdag, men det hjalp voldsomt på det med sådan en god oplevelse 🙂
  Blev så glad at jeg fik tårer i øjnene 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Den bedste fødselsdagsoplevelse var nok den sommer vi havde fået jordbær til dessert, – bestilt af fødselaren (mig), – var ca. 10 år, – og min far gik ned efter flere jordbær, – fordi en af de mindre gæster, en pige på ca. 5 år, der var med til fødselsdagen, – blev ved at sige “Mer jordbær, – du” 🙂 Det hører nok til en af de ting der skal høres..men jeg hører det endnu for mit indre øre, og så nød jeg de exstra jordbær 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie kjeller Larsen

  Da jeg fyldte 25 år. Festen blev holdt i den musikforening hvor mit band øvede. Det var en vild fest spækket med overraskelser fra familie og venner. De havde bl.a lavet det vildeste show ( sang-musikquiz) hvor de havde været ude at filme alle mulige i min familie, gamle venner og bekendte! Det var genialt lavet og der var hysterisk sjove elementer som min mor og far der skulle synge Barbie Girl (musikquiz) 😉 Jeg vandt selvfølgelig quizzen 🙂 Senere samme aften spurgte jeg i al hemmelighed mine svigerforældre om lov til at fri til min mand (daværende kæreste ) og faktisk senere denne nat (ganske uplanlagt) var natten hvor vores ældste søn blev undfanget!!! Jooo… Det var en fest fyldt med overraskelser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  DA jeg fyldte 20 år og mine forældre og min søster havde arrangeret surprise-fest med masser af gæster inkl. min daværende kæreste, der rejste helt fra Grønland for at være med 🙂 Det var en sjov og hyggelig fest i et lokalt forsamlingshus.
  Og tillykke med din fødselsdag! 24 år er ingen alder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  hvert år på natten til min fødselsdag, drømmer jeg, at jeg får et legetøjskomfur i gave… Jeg når aldrig at finde ud af, om jeg bliver glad eller skuffet for det. Jeg bliver 35 om to uger….
  Stort tillykke til dig:-)
  KH Signe L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det var til min 30 års fødselsdag 20 juni,hvor vi alle hoppede i vores swimmingpoolen for at bade, det var så sjovt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen!

  Den bedste oplevelse, det var helt klart sidste år! Skulle bare holde en rolig fødselsdag med nærmeste familie og min kæreste. Pludselig ringer det på døren, og der står min bedste veninde igennem 10 år – hun bor til dagligt i København, så havde bestemt ikke regnet med at se hende! Havde ikke set hende længe, og savnede hende helt enormt. Så aftenen for inden, havde hende og min mor planlagt hendes overraskelse. Jeg var helt paf og rundt på gulvet, men helt klart den bedste gave jeg har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Langvad

  Jeg har haft utroligt mange gode fødselsdage og fællesnævneren for dem allesammen har været, at jeg har været sammen med min familie. Jeg har svært ved at forestille mig ikke at holde fødselsdag med min familie.

  Engang holdt vi sommerferie på Djursland og det faldt sammen med min fødselsdag – der var mit største ønske at komme til Århus og tage i IKEA. Det fik jeg så lov til. Nu kunne jeg vist aldrig drømme om at tage i IKEA på en dag som helst skal være hyggelig.

  TILLYKKE SMUKKE! Jeg håber du har en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Roland

  Min bedste fødselsdags gave fik jeg sidste år til min 24 års af min søde kæreste. En nescafé dolce gusto kaffemaskaffe haha. Jeg elsker den virkelig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Stort tillykke med fødselsdagen Lise! Min bedste fødselsdagsoplevelse var sidste år, da jeg havde 20 års fødselsdag og blev student med få dages mellemrum. Det var helt fantastisk, man var lykkelig over at have fået huen på og havde konstant sine bedste venner og familie omkring sig. Jeg blev fejret med maner kan man roligt sige. Derudover toppede min onkel festlighederne med at give mig en tur til USA. Vi rejser i juli måned, og jeg kan ikke vente. Som fattig studerende sætter man virkelig pris på at kunne komme på ferie, og så til USA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nørr Nielsen

  Nu er jeg endnu ikke helt så gammel, så har ikke haft så mange fødselsdage jeg kan huske. Men her til efteråret på min 18-års fødselsdag, er jeg til Imagine Dragons koncert, hvilket jeg glæder mig som en sindssssyyyg til! De er mit yndlingsband, så jeg er sikker på det bliver den bedste, sjoveste, dejligste 18-års fødselsdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det år jeg havde glemt jeg havde fødselsdag – det gik først op for mig over middag da min søster kom og begyndte at synge fødselsdagssang. Havde godt nok undret mig over alle de beskeder der bippede ind – men fik i lige tjekket tlf.. Pinligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et iPhone cover der giver dig et smil på læben!