Vi ses på den anden side!

Et iPhone cover der giver dig et smil på læben!

I starten af måneden købte jeg en ny telefon, efter at min gamle iPhone 4s havde været endnu en tur i fliserne og denne gang altså ikke overlevede. Det var også på tide. Det har været helt fantastisk at have en telefon der rent faktisk kan holde strøm en hel dag og ikke kun halvanden time.

 photo DSC_0054 copy.jpg

Kan købes HER.

Sagen er den, at jeg faktisk overvejede at købe en anden slags telefon, da mit budget var 2000 kr. Selvom det skar i mit lille æble elskende hjerte. Jeg gik derfor op til min udbyder Yousee for at se på udvalget. Jeg var simpelthen så heldig at de havde iPhone 5s på tilbud til 1600 kr så længe man var kunde hos dem. Det eneste der var lidt ved siden af, var altså at den sidste der var tilbage var gul. Jeg kan egenligt ikke ret godt lide gul. Men lige der kunne jeg altså ikke tillade mig at være kræsen. Så jeg gik altså fra butikken med et kæmpe smil og et lettet hjerte. Da jeg kom hjem kiggede jeg så lidt på eBay for at finde et cover til det nye vidunder. Der stødte jeg på dette med små ananaser på og jeg var solgt. Det var jo perfekt! Så jeg valgte simpelthen at vende den gule farve til en positiv ting og klikkede coveret hjem. Nu må jeg indrømme at den gule farve faktisk er vokset rigtig meget på mig. Ikke alt behøver at være så seriøst og folk bliver altså lidt glade i låget når de ser det. Inklusiv undertegnede. Jeg kan fortælle det også fint passer en almindelig 5’er da min kollega afprøvede det på hendes. Det er vildt hvor stor en forskel mobilcovers gør. Ikke alene er et cover til mobil godt til at passe på telefonen men det kan virkelig også live den op. Nu mangler jeg kun en powerbank til de lange ture på farten.

 photo DSC_0063 copy.jpg

Kan købes HER.
Som det nogle gange er med eBay, lignede det jo altså ikke 100% det cover der er på deres billeder. Så tag hellere udgangspunkt i mine billeder hvis i overvejer at købe det. Det skal selvfølgelig lige sides at coveret kun koster 11,50 kr med porto. (Røverkøb!) Det kom efter 10 dage, det kan man bestemt ikke klage over.

Nu har jeg pakket et meget tung taske, for jeg vender snuden hjem til min mormor i Odense, i morgen har jeg nemlig fødselsdag.

– Lise Emilia

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses på den anden side!