Dagens makeup: Fight fire with fire.

Vi ses på den anden side!

Jeg kommer ikke til at skrive nogle decideret politiske indlæg herinde på bloggen. Men jeg kommer ikke helt uden om, at nævne valget i dette indlæg, da det ærligtalt kommer til at fylde enormt meget i mit liv de næste 3 uger. Jeg vil gøre mit ypperste for at holde min blogging nogenlunde ved lige. Det kommer til at kræve en del planlagte indlæg, det håber jeg i kan bærer over med (Det er trods alt kun 22 dage endnu) indtil vi rammer D.18 Juni, hvor jeg skal op i min afsluttende eksamen i mit Grundforløbsprojekt og det selvfølgelig er dagen hvor valget afsluttes. Jeg får virkelig travlt, da jeg lige nu er på mit studie grundet projektet, har en del arbejde i butikken og slet ikke kan lade være med at deltage så meget som muligt i valgkampen.

 photo valgliseemilia.jpg  photo 11235337_10153340501658256_5399756694782836164_n.jpg

Hvis du er i tvivl om hvad du skal stemme, så synes jeg du skal tage denne kandidattest, hvor man ud fra en rækkespørgsmål, kan se hvilken politiker man er mest enig med. Super fed metode. Især hvis man ikke føler man har tid eller overskud til at sætte sig ind i hvad alle partierne mener og hvilke kandidater der er i ens kommune.

Jeg er allerede ved at skrive et par indlæg til jer nu. Jeg får også lidt tid til at lave aktuelle indlæg i weekenden, hvor jeg taget til Odense for at fejre min fødselsdag på fredag.  Det har været en lang dag, med studie, arbejde og valgkamp før, efter og imellem det hele, men også en enormt god dag.

Vi ses på den anden side!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeanette Henriksen

    Lyder som om der venter en masse dejlige oplevelser.. Godt valg <3

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Fight fire with fire.