Dagens makeup: Udfordring - Flere farver!

Dagens makeup: Fight fire with fire.

Andet look i min farverige udfordring, i denne omgang blev det rød der stod for tur. Jeg havde enormt meget lyst til at gøre det nemt for mig og kører den klassisk med knald røde læber og en winged eyeliner. Men jeg modstod fristelserne og brugte i stedet den smukkeste rødglødende øjenskygge i min Run boy run paletter fra Makeup Revolution.

 photo DSC_0204.NEF copy.jpg

 photo DSC_0219.NEF copy.jpg

 photo red.jpg

Foundation ?  Rimmel Lasting 25H Finish Foundation Nude 201 Classic.
Concealer ? Rimmel wake me up concealer Ivory.
Blush ?  Makeup Revolution Blush Palette All About Cream.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run.
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? Maybelline The Rocket volum? express very black mascara.
Lipgloss ? Guerlain Kiss kiss laque 721 Purple Star.

 

Rød er egenligt min yndlings farve. Selvom jeg synes den fungere godt i denne mere gyldne udgave, foretækker jeg den nok i sin mere klassiske form, altså læbestiften.

Jeg vil lige nævne, at det ville være et lidt sjovt sammentræf hvis valget bliver udskrevet i dag. (Hvilket jeg er ret så sikker på at det bliver.) Nu hvor farvetemaet i dag er rød. Selvfølgelig samme dag som jeg starter på mit grundforløbsprojekt. Det kunne hun godt lige tage højde for ikke? 😉 Hvis det sker, så får jeg umådelig travlt med at junglere skole, arbejde, projekt og valgkamp. Nu vil jeg ikke belemre jer mere med dette.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Udfordring - Flere farver!