Video tutorial: Min bryn rutine.

BOOTS – En beauty webshop du skal kende.

Over de sidste par måneder har jeg været så heldig at få lov at teste nogle lækre produkter fra Boots egen linje, der i blandt min foundation og hænders nye bedste venner fra Botanics, den bedste primer og en smuk læbefarve fra No7. Jeg er virkelig glad for at Boots shipper til Danmark. Jeg har nemlig forelsket mig blindt i  begge mærker. Derfor tøvede jeg ikke et øjeblik da jeg fik mulighed for at bestille en håndfuld lækre produkter hjem.

Ud over at have et hav af lækre produkter og en del mærker som slet ikke føres i Danmark.
Så har Boots også altid et godt tilbud. Jeg blev så overrasket over hvor meget jeg fik sparet på de produkter jeg købte, som i forvejen havde en mere end rimelig pris. Hele konceptet med køb 2 få den 3 gratis kan man lige pludselig komme rigtig langt med. Derud over var jeg også heldig at få en virkelig lækker gave med fra No7 da jeg købte to produkter fra linjen. Den slags er altså virkelig god stil, hvis i spørg mig!

Hvad har jeg så købt? Ja nu skal du bare se!

 photo no7sanbootskoslashb.jpg

1. No7 Beautiful Skin BB Cream for Dry / Very Dry Skin (Som jeg er vildt spændt på at prøve!) 2. No7 Smoky Powder Eyeliner.
3. Sanctuary Hand Cream Travel 30ml
4. Boots Clean Off Nail Polish Remover 150ml.

GAVE: The No7 Summer Beauty Bag – Gave:
No7 Extreme Length Waterproof Mascara Mini
No7 Stay Perfect Eyeshadow Mini
No7 Protect & perfect Intense advanced Facial Sun Protection SPF 15
No7 High Shine Lipgloss in Tangerine Twist photo botanics.jpg

1. Botanics 93% Organic Super Balm 11ml.
2. Botanics All Bright Hydrating Day Cream SPF15 50ml.
3. Botanics All Bright Hydrating Night Cream 50ml.
4. Botanics Deep Cleansing Cellulose Sponges.
5. Botanics Facial Loofah.
6. Botanics All Bright Eye Soothing Eye Make Up Remover 150ml.
7. Botanics All Bright Micellar 3 in 1 Cleansing Solution.

Alt sammen for 600 kr inkl. fragten. Bestemt ikke en dårlig deal! Jeg glæder mig enormt meget til at modtage produkterne. Jeg har indtil videre været meget imponeret over kvaliteten i begge linjer. Det har Boots altså gjort det godt. Jeg var slet ikke klar over at det var deres privatelabels.

 photo boots.jpg

Mange er ret bekymret når det kommer til webshops der ikke er danske, hvilket jeg på sin vis godt kan forstå. Men på webshops inde for EU’s grænser kan man shoppe bekymringsfrit.

Det var utroligt nemt at oprette en bruger på Boots. Start med at gå på Boots via – www.international.boots.com  Derefter er det bare at klikke “Sign up/register” og taste basisoplysningerne ind og så er du altså allerede godt kørende. Det samme gælder altså når du skal “Checke ud” og betale for produkterne. Fuldstændig som vi kender det fra de danske webshops. Jeg var i øvrigt rigtig glad for, at de også benytter sig af paypal funktionen. Det gør det bare lettere da ens kontooplysninger allerede er knyttet til der. Så slipper man for at fumle med kortnummer og dens slags.

Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om produkterne når jeg har modtaget dem.

– Lise Emilia
Indlægget er lavet i samarbejde med Boots, men er udelukket mine egne holdninger.

4 kommentarer

 • Jeg synes BOOTS ser ret fantastisk ud? Jeg har dog problemer med at oprette mig som bruger (selv på “dansk side”) jeg kan ikke lave ø -som jeg så laver som om istedet. Men den vil heller ikke godtage mit danske postnummer?? Ved du hvordan jeg får oprettet mig? Leder efter en fantastisk øjenserum❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej Lise Emilia

  Nu stiller jeg lige et spørgsmål her på et ældre indlæg. Håber du alligevel har mod på at svare.

  Jeg har søgt at skaffe No 7 protect and perfect serum her i DK, men kan ikke finde produktet nogen steder. Det undrer mig, for jeg ved at det er blevet solgt i Matas for nogle år tilbage,

  Jeg vil nu prøve at købe på boots.com, men er dog usikker op om produktet indeholder stoffer, som ikke er godkendt til hudpleje i DK. Er det noget du kan hjælpe mig med at få opklaret?

  Mvh. Sisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Hej Sisse.
   Det eneste sted jeg ved at du med sikkerhed kan få deres produkter er via. Boots. Da produktet er fra et EU land, skulle der helst ikke være nogle indholdsstoffer som ikke er godkendt her i Danmark. Jeg tror trygt du kan bestille det hjem.
   Hvis du bestiller på Boots er det en god idé at købe mere af gangen, mener fragten er lidt over 100 kr 🙂

   KH Lise Emilia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du dog fundet nogle lækre ting!
  måske man burde, at købe nogle af tingene 😉

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video tutorial: Min bryn rutine.