Er dit udstyr i orden?

Video tutorial: Min bryn rutine.

Efter lidt stilhed oven på en eksamen, tænkte jeg der skulle ske lidt herinde. Derfor filmede jeg i går en lille video til jer. I videoen jeg viser hvordan jeg fylder mine bryn ud og fortæller lidt om mit nuværende yndlings produkt til lige netop det.

 photo bryn1-026 copy.jpg

HUSK AT SE VIDEOEN I HD.

 photo DSC_0380 copy.jpg
Automatic Brow Pencil – Blonde kan købes HER. (Den er lige nu på tilbud.)

Kunne du tænke dig at læse min Top 3 over brynprodukter, så kan du finde der lige HER.

Jeg håber i kunne lide videoen. Jeg kan afslører at der er en forårs favoritter video på vej til jer, hvor jeg har samlet de produkter jeg har været vild med i dette forår.

Er der andre videoer du kunne tænke dig at se, så smid endelig en kommentar til mig.

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Mikkel

  Lad mig sige det sådan at jeg udelukket har set den her video fordi du har de smukkeste øjne jeg nogensinde har set. Jeg læser normalt ikke blogs om andet end mad og fitness, men jeg kommer nok forbi din igen, helt ærligt, de øjne må slå mange drenge hjerter i stykker!
  Mikkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal skrive, andet end tak for det virkelig søde kompliment Mikkel! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Juhu en video, du er simpelthen så sød i dine videoer. 🙂 Det virker til du bare er meget dig selv, og det er helt vild rart for sådan en som mig der ikke kender dig. Tak for din lille guide, synes altid det er svært så jeg har “givet op” og købt den der browdrama du også har anbefalet, men det kunne da godt være jeg skulle give sådan en bad boy (Ja jeg grinede!) en chance igen 😉
  I øvrigt, er jeg død nysgerrig på hvad i alverden du har på læberne, den farve er da to-die-for!
  Og næsten lige så nysgerrig på hvilken mascara, dine vipper der vanvittige ud.
  Jeg kunne godt tænke mig, se dig lægge noget mere makeup. Jeg synes du er så god til at gøre det nemmere for sådan en som mig, der ikke helt har lært det der med øjenskygger endnu.
  Tak for en dejlig blog, du er den hyggeligste og mest nærværende beautyblogger.
  Kram Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er dit udstyr i orden?