Tag mig på ordet.

Min foundation rutine og favorit.

Her til morgen postede jeg dette billede på instagram, hvilket har ledt til mange spørgsmål, om den foundation jeg har på og hvordan jeg har påført den. Derfor tænkte jeg ville skrive et kort indlæg om min meget nemme foundation rutine herinde.

 photo 11287336_10153060202968369_850971009_n.jpg

Jeg tester løbende mange foundations, og det har taget mig rigtig lang tid, at nå frem til en, der giver et naturligt resultat i sin dækning og på samme tid ikke tørre min tørre hud ud. Hver gang vinder Sensai Fluid Finish Foundation første pladsen. Det er et mere high-end produkt, men uden tvivl pengene værd. Den kan blandt andet købes hos Xenobia på Frederiks allé i Århus hvor jeg altid køber min. (Se andre forhandlere HER) Prisen er 345 kr og rækker for en storforbruger som mig, ca. 2,5 – 3 måneder.

 photo ffound.jpg
1. Sensai Fluid Finish Foundation – # 202 Soft Beige Forhandles hos Xenobia.
2. Real techniques miracle complexion sponge – Kan købes HER. (Den er lige nu på tilbud til 59kr.)

For at få en mere naturlig og jævn dækning foretrækker jeg altid at bruge en fugtig makeup svamp. Her er nogle også bestemt bedre end andre. Min ultimative favorit er Real techniques miracle complexion sponge der med sin form, gør det nemt at påfører foundation i hele ansigtet med den flade side og med spidsen omkring næsen og under øjnene.

Nu er tippet givet videre!

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag mig på ordet.