Jeg fatter ikke at du stadig er single! (Nåmenaltså...)

DIY W. Wood Planks.

Reklame.

Nu har jeg aldrig været den store gør det selv, selv, type. Det at samle et ikea møbel er i forvejen noget af det aller mest krævende du kan sætte mig til. Uanset om det er med en grundig beskrivelse i form af en brugsvejledning eller noget jeg bør kunne tænke mig selv til, helt uden, så er den slags projekter sådan nogle jeg spare energi sammen til. Det nytter jo ikke noget at jeg stopper halvvejs. 😉 Jeg er dog alligevel typen der gemmer den ene “Do it yourself” pin efter den anden på pinterest. Jeg mener, en dag får jeg måske overskud til at lave de flotte simple hylder i lyse forskallingsbrædder med læderstrop ophæng.

 photo 40e38d82e8bd4e7205cd88b1d68e0547.jpg

Eller spisebordet af Støbeforskalling eller kraftigere brædder. Om ikke andet så er jeg hvert fald ufattelig fascineret af hvad folk kan få simple ting til at være. Det er så vildt at nogle kan finde på noget så genialt, på sådan en simpel måde. Og så er det oftest en virkelig god billede- guide med til DIY projekterne der gør det meget, meget lettere at kaste sig ud i. Der er heller ikke halvt så mange skruer, dippe-dutter og dimser dom der følger med i Ikeas samlesæt.

 photo 48cd8cb34b40940384084db4bbb406ba.jpg
I øjeblikket et det træ der fanger min interesse i “Do it yourself” delen aller mest. Jeg synes bare det ser mega cool og tjekket ud, uden det bliver for poleret, hvidt og det som man normalt ser i alle unge danske hjem. Så hvis du er mere gør det selv, selv, typen end jeg er, så er Pinterest altså et rent idé mekka og du må ikke gå glip af det! Men pas på for tiden går bare hurtigere derinde end i det virkelige liv 😉 .

Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fatter ikke at du stadig er single! (Nåmenaltså...)