Hårpleje rutine: Til tykt hår og irriteret hovedbund.

De bedste makeup børster på budgettet!

REPOST! Da indlægget her om budgetvenlige makeup børster/pensler stadig er aktuelt, deler jeg det med jer, endnu engang.

Som en selverkendende “beautyholic”  får jeg aldrig makeup pensler/børster nok, men med den efterhånden halvstore “samling” nægter jeg på samme tid, at kaste enormt mange penge efter dem. Min erfaring siger mig, at der er masser af den slags guld på eBay, og det er som regel chancen værd, når de nu engang er så billige som de er. De her er 100% chancen værd.
 photo DSC_0279copy.jpg  photo DSC_0280copy-1.jpg Sættet koster 60 kr, (I kid you not!) – Kan købes hos sælgeren HER! Den udgave jeg har valgt hedder “Black”. Jeg har ledt efter nogle gode ansigtsmakeup børster, da 80% af mine makeupbørster er til øjenmakeup. Jeg har fundet et perfekt match her.
Alle børster/pensler i dette sæt er så bløde, men har stadig en god modstandskraft. De er syntetiske, hvilke jeg for det meste bedst kan lide. De er nemme at samle produkter op med, og så blender de som en drøm. Det er klart jeg er fan af det her sæt! Har du slet ikke andre makeup børster, vil jeg anbefale dig, at købe en flad øjenskygge pensel, en skrå eyeliner pensel og en foundation børste eller beauty blender ved siden af, for at have alt de du skal bruge.
Men leder du efter et godt sæt blending børster, er det altså her guldet er fundet, for mit vedkommende.

Klik HER for at se en hurtig guide til, hvilke ansigtsmakeup børster der er til hvad. Se også en anbefaling af et andet sæt købt på eBay lige HER!

God fornøjelse!

– Lise Emilia

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårpleje rutine: Til tykt hår og irriteret hovedbund.