Primer favorit: No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer.

Hårpleje rutine: Til tykt hår og irriteret hovedbund.

I slutningen af marts fik jeg tilsendt en gave fra TRESemmé, som har skabt rigtig meget glæde her os mig. Jeg har et meget tykt hår, hvilket gør det svært at vaske ordenligt og en hovedbund der ikke bliver renset nok med almindelige shampoos, og derfor bliver enormt irriteret. Efter at have fået TRESemmé Renewal Hair & Scalp serie, er mit forhold til mit hår både blevet bedre og lettere. Tidligere har jeg brugt denne rens fra nuxe, til at rense min hovedbund med, som også virker, men er noget svære at fumle med i badet,.

 photo DSC_0022 copy.jpg

Hele tanken bag  serien er at smukt hår starter med en velplejet og sund hovedbund. Hvilket giver ret god mening, da det jo er hårets grobund.

Serien består af fire produkter, en shampoo, balsam, tonic og maske. Som indeholder Tea Tree ekstrakt og solsikkekerneolie, som hjælper hovedbunden med at blive sund og reparere skader.

 photo DSC_0356 copy.jpg

Jeg vasker mit hår ca. 3 gange om ugen. Hver gang bruger jeg shampoo og balsam. Hver 3 gang bruger jeg masken og slutter hele hårvasken af med tonicen i hovedbunden som skal blive på.

Efter 14 dage, var alt irritation i hovedbunden forsvundet fuldstændig. Nu oplever jeg det kun hvis jeg flere dage i streg har brugt styling produkter så som hårlak og tørshampoo i håret.

Mit hår føles blødt, lækkert og gennemfugtet hver gang jeg vasker det. Jeg kan helt ærligt ikke få armene ned over hvor god den her serie er. Duften er frisk og lækker og du får en kølig afslappet følelse i hovedbunden resten af dagen.

Mit hår er inde i en periode hvor det vokser rigtig meget, jeg kan ikke andet end at tro, at TRESemmé Renewal Hair & Scalp serie har en finger med i spillet.

Så har du lige som jeg, tildens til tør og irriteret hovedbund eller et hår der kan være svært at få helt rent, så tror jeg virkelig serien vil gøre underværker for dig. Du får meget produkt for dine penge. Både shampoo og balsam består af 750ml. Alle produkterne koster 89.95 og forhandles i Matas og større supermarkeder.

– Lise Emilia

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Primer favorit: No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer.