Retten til at føle sig smuk, har ingen kvoter.

Primer favorit: No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer.

Leder du efter en god ansigts primer, der både holder på makeuppen, efterlader din hud med en silkeblød overflade, reducere fine linjer og porer, uden at tørre din hud ud? Det gjorde jeg! Jeg har fundet den!

Jeg var så heldig at få tilsendt primeren Brilliantly Bare Beauty Enhancer fra No7 der forhandles på Boots (Som sender til Danmark) Generelt en webshop jeg varmt kan anbefale!

 photo DSC_0738 copy.jpg

No7 Brilliantly Bare Beauty Enhancer – Pris: 126 krTil hverdag går jeg ikke med primer, af der bruger jeg Botanics All Bright Radiance Balm. (Der også kan købes på Boots – anbefaling HER.) Til at give huden lidt ekstra glød.
Skal jeg dog til en større begivenhed, eller feste hele natten, er Brilliantly Bare Beauty Enhancer altså en sikker vinder! Jeg tror også den bliver rigtig god til den lange sommerdage vi forhåbenligt snart går i møde.

Den er så nem at bruge. Du tager en lille smule ud på en finger. Jeg mener virkelig en lille smule, den er nemlig meget drøj i brug. Varmer produkter lidt op mellem et par fingre og påfører den i hele ansigtet. Så er det ellers bare på med din foundation. Bruger du ikke foundation men godt kunne tænke dig en primer der holder på pudder/blush kan du sagtens bruge denne.

 

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retten til at føle sig smuk, har ingen kvoter.