APRIL OUTFIT (+ søndagsnakkeri)

Retten til at føle sig smuk, har ingen kvoter.

Skræmmende tal viser, at kun 3 ud af 10 kvinder føler sig smukke, og halvdelen er utilfredse med deres krop. Det er tal der efterlader mig med en rigtig ærgerlig følelse. Tænk sig, aldrig at føle sig smuk.

Hvad ville du gøre, hvis du skulle vælge imellem to indgange, hvor du skulle kategorisere dig selv, som enten værende smuk eller normal/middelmådig? Måske kan du bedre træffe det valg, når du har set denne video:

 

Dove har lavet en kampagne der virkelig slår hovedet på sømmet. #ChooseBeautiful og på dansk #JegErSmuk. Jeg håber den vil røre jer, lige så meget som den har rørt mig.

 photo dovesmukkjole.jpg

Jeg har denne smukke røde kjole som i kan se på billedet  her. Den har jeg kun på når jeg har en god dag. Med en god dag mener jeg, at jeg kan føle mig tilpas i tætsiddende tøj. De mindre gode dage handler sjældent om, at jeg ser anderledes ud i den end sidste gang jeg følte mig tilpas i den og langt mere om, at mit fokus det er negativt.

Jeg har selv kæmpet med min vægt og er stadig igang med et større vægttab. Men selv da jeg var størst, følte jeg mig langt det meste af tiden smuk. Så selvom min vægt lå uden for “normalen”, følte jeg mig alligevel tilstrækkelig. Det handlede for mig rigtig meget om, at jeg anerkendte mig selv og valgte at alt det jeg var glad for, skulle have lov til at fylde mest. Så selvom jeg nogle gange lader kjolen hænge i skabet, fordi jeg synes mine hofter er for brede så er der også dage hvor alligevel tager den på, for at udfordre mig selv. Ens selvopfattelse skal nogle gange lige finjusteres lidt, når fokus er havnet det forkerte sted. I dag har jeg taget den på, for er viderbringe et vigtig budskab.

Vi har så svært ved at se vores egen skønhed og så travlt med at sammenligne os med alle andre. Det er vidst på tide, at vi ranker både lidt op i hinanden og i os selv. Retten til at føle sig smuk, har ingen kvoter. Men det er op til os selv, at finde følelsen frem.

Valget er dit, Hvilken indgang vælger du?

I øvrigt kan du bakke op om kampagnen ved, at hashtagge dine Instagram billeder eller et opslag med #jegersmuk. Dove laver nemlig en donation pr. hashtag til Global Dignity?s velgørenhedsarbejde for unge pigers selvværd ? Girls Day.

– Lise Emilia

   

7 kommentarer

 • Waow – du ser virkelig smuk ud i den kjole!

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Mark

  Jeg synes, du har sådan en smuk figur! Og du ser ualmindeligt sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg fik tårer i øjnene da hende med kørerstolen kørte hendes veninde igennem den smukke indgang. Vi er gode til at fortælle hinanden, at vi er smukke. Men skal helt klart blive bedre til at fortælle os selv det. Tak fordi du vil være med til det. Jeg går hvert fald i seng i aften, med en følelse af at være smuk, sådan burde det jo være hver dag. Det er pisse fedt du har taget kjolen på, det siger noget om, hvor meget du bakker op om kampagnen. Du ser desuden virkelig smuk ud i den. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja det var også ret rørende 🙂 Du har helt ret. Det er jeg virkelig glad for, jeg håber du vil gøre det hver dag!
   Jeg tænkte jeg jo måtte give lidt af mig selv. Og det var helt klart det hver. og tusinde tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle A

  Efter at have set videoen har jeg måtte tænke lidt. For egenligt vil jeg jo gerne være stolt og sig, at jeg ville vælge beautiful indgangen. Men havde jeg stået i situationen, havde jeg nok ikke turde. Jeg føler mig smuk, men ikke smuk nok til at skilte med det. Det sætter godt nok tingene i perspektiv. Man må helst ikke sige man føler sig smuk, så er det jo klart at der er så stor del af kvinder der ikke engang føler de er smukke. Tak for at du delte den, jeg får hvert fald lidt at tænke på resten af aftenen.
  Jeg er selvfølgelig også nødt til at fortælle dig, at du ser fantastisk ud i den kjole. Jeg forstår din følelse af ikke altid at have lyst til at have den på, den kender jeg fra mig selv. Men søde Lise Emilia, du har ingen grund til at bekymre dig i den der, det skulle da lige være over alle de mænd der ville komme løbende efter dig.
  Kram Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Du har helt ret, det er lige præcis der gør det så svært.Tusinde tak Michelle. Du er alt for sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL OUTFIT (+ søndagsnakkeri)