Bliv bedre til wordpress.

Lange sommeraftener.

Reklame.

Foråret er kommet og ih hvor er det bare helt igennem skønt! Jeg har fundet sommerjakken frem selvom det måske lige er køligt nok til den lidt endnu. Men den er klar. Min første solskoldning er traditionen tro blevet hevet hjem til 1 maj, min næse. decoltage og skuldre har fået sig en noget rødlig tan efter de mange timer i solen med de kolde øl. Præcis som det plejer at  være. Jeg er altså ikke god til alt for meget sol. Jeg er typen der faktisk langt hen af vejen godt kan lide lidt fra hver årstid, jeg er nok en tand besværlig. Men en ting der er helt sikkert er at jeg har en top 5 over mine yndlings ting ved hele året, hvoraf langt de fleste er på den lidt varmere side af det hele.

Det der topper dem alle er sommeraftener. Selvom jeg ikke er til den bagende sol og hede, så er de danske sommeraftener helt klart en favorit. De må gerne være kølige så længe der er en god terrassevarmer så kan jeg sidde ude til langt ud på natten. Det er der på de fleste caféer. Min veninde har en varmelampe på hendes altan hvilket er så hammerende smart at jeg overvejer om jeg skal anskaffe mig en el terrassevarmer til vores lille have derhjemme. Jeg er sikker på jeg ville få brugt haven en anelse mere hvis vi havde en – se hele udvalget. Måske kan jeg overtale de andre til at anskaffe os en.

 photo dreamstimesmall_59086106.jpg

Jeg glæder mig allerede til at se solen gå ned og nyde den lidt kølige, men tilpasse sommeraften sammen med mine veninder, kold hvidvin og så lover jeg at huske masser af solcreme fra nu af.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv bedre til wordpress.