Lange sommeraftener.

APRIL OUTFIT (+ søndagsnakkeri)

Jeg har haft den sjoveste weekend, meget længe. Sådan en, man kan leve længe på. På trods af to forstuvede tæer, har jeg haft en fantastisk 1.maj med DSU, været til konfirmation ved min chefs datter, oplevet Spot Festival som endte i en fest til langt ud på natten. Så nu har foden endelig fået lov at få lidt ro, og tømmermændene bliver fodret med cola og chips.

Det er mimimalt hvor meget jeg har været hjemme de forgangende dage, derfor har der også været helt stille herinde, og næsten lige så stille på instagram. MEN, den ny måned er skudt i gang, hvilket jo betyder i skal se månedens outfit fra April.

 photo 11196441_10206429421358799_1814434371_o copy.jpg

 photo 11148235_10206429426598930_1699718186_o copy.jpg

 photo 11181455_10206429434599130_832431444_o copy.jpg
Jakke – H&M // Top – Monki // Nederdel – byCRM // Sko – Vagabond // Taske – vintage

Jeg har noget med jakker i øjeblikket. Hvilket er lidt sjovt, for jeg har ellers altid haft svært ved at finde jakker, jeg egenligt synes klædte mig. Nu synes jeg næsten ikke jeg kan shoppe, uden at forelske mig i en ny hver gang. Jakken er fra H&Ms plus afdeling. Det er min anden (fake) læderjakke også. Der kan jeg nemlig få plads til både barm og hofter, hvilket eller altid har været et kæmpe problem med læderjakker, for mig. Jeg har faktisk så sent som i torsdag købt endnu en jakke, en lækker marsala farvet sag!

I morgen skyder jeg den sidste officielle skoleuge igang. Vi får af vide hvilke fag vi skal op i, kl.12.00. Jeg krydser alle mine fingre og tær (altså ikke de to der er forstuvet, men ellers) på at jeg ikke skal op i Erhvervsøkonomi. Resten er jeg ikke så bange for. Jeg har valgt at lave en kampagne som grundforløbsprojekt, som jeg skal lave i fire uger, fra d.25ende maj og frem, der kommer til at handle om at have et sundt forhold til ens krop og hvordan man kan påvirke det og ens selvopfattelse. Det er et tema i kommer til at hører mere om på bloggen i morgen.

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Ih, jeg er SÅ enig med Michelle – din stil er fantastisk og jeg elsker viiirkelig den top du har på her <3

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle A

  Det er simpelthen så befriende at se en pige med former i blandt alle de blogs med åle tynde kvinder.
  Jeg bliver så inspireret af dine outfit indlæg du har en stil der der stikker ud, der er altid noget hvor jeg tænker ej hvor sejt, sådan et outfit vil jeg også have. Du følger din personlige stil og det er altså fedt. Du må have god bedring med foden og tømmermændene. Det lyder til at du har haft det rigtig sjovt! 🙂
  Kram Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange sommeraftener.