Makeup look: Dr Irena Eris og Bette Bjerregaard.

Den perfekte spa oplevelse.

Reklame.

Det er gået hen og er blevet lidt en trend med spa og wellness oplevelser. Det er dejligt at folk føler som lidt selvforkælelse. Særligt én spa oplevelse går jeg og drømmer om. Det involvere et den blå lagune på Island –Besøg den blå lagune. Hold nu op, der ville man virkelig kunne tale om helt igennem fantastiske omgivelser, et spa ophold der må være mit ultimative drømme drømmescenarie når det kommer til selvforkælelse. Ikke nok med de varme naturlige kilder, den helt igennem smukke natur så har jeg også hørt at islændinge er et helt enormt dejligt folkefær. Jeg har en rigtig god veninde der var på Island i et halvt år og jeg ved hun længes hver dag efter at komme tilbage dertil. Overvej lige at ligge i den blå lagune Island og flyde rundt mens hverdagens tunge sten på skuldrene er pakket langt væk, ja næsten blevet fortid.
 photo lige vej.jpg
Jeg forsøger at sætte tid af hver eneste uge, til lidt ekstra pleje, både på kroppen, i ansigtet og ikke mindst min sjæl. Ja det lyder langhåret, men for at være ærlig, så hjælper det mig både med stress og angst, at tage mig god tid til mig selv. Være i det, i nuet mens en ansigtsmaske gør sit arbejde og det lange bad løsner både muskler og bekymringerne lidt op. Faktisk er noget af det aller værste jeg ved, at stresse i badet. Derfor kan jeg bedst lidt at tage et bad om aftenen, hvor jeg ved at det næste skridt er at jeg ligger mig ind under min varme dyne og putter mig indtil søvnen indtræffer.

Måske der en gang bliver råd til et besøg på Island. Man har vel lov til at drømme lidt om de varme kilder og den kølige men smukke natur.

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med travelnord.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look: Dr Irena Eris og Bette Bjerregaard.