Den perfekte spa oplevelse.

Du giver mig så meget positiv energi!

Det er ikke så tit jeg udgiver indlæg sent om aftenen, faktisk næsten aldrig. Men dette indlæg var ikke planlagt, men jeg følte alligevel for at skrive et par ord om venskaber og en veninde, som er kommet til, at betyde rigtig meget for mig, det forgangende halvår.

Når man flytter til en ny by, som jeg gjorde i august 2013, da jeg rykkede fra Odense til Århus, kan det tage tid, at skabe nye venskaber og generelt at knytte tætte bånd til nye mennesker.
Jeg havde det første år, en kæmpe stor savn til mine veninder “hjemme” i Odense, og jeg brugte hver weekend jeg kunne finde fri på, at tage til Odense. For at besøge dem og selvfølgelig min familie. Det er ikke fordi at den savn er blevet betydeligt mindre, men jeg er blevet meget bedre til at håndtere og acceptere den. Jeg har efterhånden en håndfuld venner/veninder her i Århus, som jeg ofte ser, og som jeg er meget tætte med. Derudover en masse rigtig gode bekendtskaber via. DSU. Men da jeg mødte Simone første gang, da hun skulle til ansættelses prøvedag i byCRM hvor jeg arbejder, håbede jeg inderligt, at hun ville blive ansat, for der var bare noget ved Simone der fik mig til at føle, at hun kunne blive en rigtig god veninde for mig. Det blev hun! (Heldigvis!)

 photo 11187905_10206429434079117_103411949_o copy.jpg

Simone og jeg har en del tilfælles, allermest det faktum at vi begge to blogger. (Tjek lige hende ud HER.) Nu er det altså ikke fordi jeg klikker lige godt med alle bloggere jeg møder, men det skaber en stor fælles forståelse imellem os, omkring noget der fylder meget i begge vores liv. Jeg er også sikker på at mine andre veninder er glad for alt blogsnakkeriet er blevet en anelse mindre. Jeg kan spare med Simone, og det skaber så meget positiv energi i min hverdag. En helt anden ting er, at Simone nogle gange kan sige nogle ting til mig, om mig, som rør mig dybt. Det er som om hun bare kan læse mig, uden at jeg siger et ord og bedre end jeg nok selv kan. Hun hjælper mig på mange måder, med at forstå mig selv bedre. Hun løfter mit selvværd de dage hvor det skraber gulvet. Desunden er hun en af de dejligste mennesker jeg nogensinde har mødt (Og Fynbo ligesom mig!) Det kan tage lang tid, at bygge et godt venskab op, men nogle gange møder man mennesker, man fra første dag, har en tæt relation til.

I denne uge er jeg så heldig, allerede at have set hende to gange, og det når heldigvis at blive til fire! Efter en måned hvor vi har set hinanden meget lidt, er det super skønt med lidt kvalitetstid.
I forgårs stod den på spontan shopping og frokost, her til aften Kérstase event. Imorgen er der igen shopping på programmet, og så har hun fredag indvilget i at tage med mig til 1.maj, det er jeg sikker på bliver ret skægt.

Jeg håber indlægget kan få dig til, enten at åbne mere op for nye mennesker, hvis du er flyttet til en ny by, eller minde dig om en ven/veninde, du deler de samme følelser omkring. Måske endda fortælle dem det, det fortjener de.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte spa oplevelse.