Dagens makeup: Hvis jeg skulle konfirmeres.

Makeup look: Dr Irena Eris og Bette Bjerregaard.

Søndag i forrige uge, spenderede jeg med min søde veninde Bette Bjerregaard som har startet en mega fin mode og livsstilsblog op på www.bettebjerregaard.com. Jeg har derfor ageret blog-medhjælper og så fik jeg lov til at låne hendes smukke ansigt til et naturligt makeuplook med vildt lækre produkter fra Dr Irena Eris, som i nok skal få nogle individuelle anmeldelser på, der er allerede nu en håndfuld favoritter.

 photo DSC_0068 copy.jpg

 photo DSC_0316 copy.jpg

 photo DSC_0267 copy.jpg

Så sød som Bette altid er, havde hun lavet den vildeste LCHF-venlige Brunch til os, og jeg var kæmpe fan.

 photo DSC_0044x copy_1.jpg

 photo DSC_0047x copy.jpg

Smut forbi Bettes blog, det vil du ikke fortryde. Come on, hun putter små guld parasoller i smoothies, i vil elske hende 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Hvis jeg skulle konfirmeres.