Dagens makeup: Det skal fandeme gå stærkt!

Dagens makeup: Hvis jeg skulle konfirmeres.

Tidligt i morges, var jeg afsted for at gøre en sød ung pige klar til hendes store dag, konfirmationen. Hun blev så fin. (I kan se hende inde på min instagram – liseemilia.) Inspireret af konfirmations makeup looket jeg har lavet på hende, lavede jeg det nøjagtig samme på mig selv i sidste uge.

Det er det let, blødt og fint look. Både god som konfirmations makeup eller en fin dagsmakeup for dem af os der er noget ældre.

 photo DSC_0038 copyxx.jpg

 photo DSC_0037.NEF copy.jpg

 

Ansigtsprimer ? Botanics All Bright Radiance Balm,
Foundation ? Rimmel Lasting 25H Finish Foundation Nude 201 Classic.
Concealer ? Rimmel wake me up concealer Ivory.
Blush ? Makeup Revolution Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly.
Øjenskygge ? Makeup Academy Romantic Efflorescence Palette.
Øjenbryn ? Makeup Academy Brow Define – Fair
Mascara ? Dr. Irena Eris Provoke long lashes black.
Lips ?   bySWIERCZ no.703 Lipgloss.

Hele looket er bygget op omkring at konfirmanden skulle have sølvsko på, derfor måtte der gerne være et lille element af sølv, uden det blev unaturligt. Derfor har jeg brugten taupe med lidt sølv i, i den inderste øjenkrog og blended  den ud til midten af øjenlåget.  Jeg har brugt to brune forholdsvis lyse øjenskygger, den lyseste af dem i globelinjen og den lidt mørkere i det yderste V som en dybdegivende skygge.

Under min foundation har jeg min yndlings Botanics All Bright Radiance Balm,  Jeg har også blandet en lille smule i selv min Rimmel foundation. Der giver et mere naturligt look. Læs hvordan du får en naturlig glød og en perfekt naturlig foundation lige HER.

Her i weekenden har jeg passet lejlighed + søde dyr for en veninde. Hvilket har betydet fuldstændig afslapning for mig. Indtil i dag. Nu har jeg nemlig to afleveringer der skal laves færdig mens jeg stadig kan nyde roen og pladsen i en stor lejlighed, inde jeg vender hjem til mit lille (men stadig hyggelige) hjem i aften.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Det skal fandeme gå stærkt!